reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej dziewczynki. Miłego dnia wam życzę, a raczej popołudnia. Dziś udało mi się nadrobić niewyspanie ostatnich dni. Obudziłam się o 13, ale po raz pierwszy od dawna wyspana!!! :-):-):-) Jutro będę miała mnóstwo energii do pracy. Tylko mi trochę tego słonecznego dnia szkoda.

reklama
Oj dawno nie bylo tutaj tak pusto.....sa dwa wytlumaczenia.

1. Wszystkie dziewczynki kozystaja z pieknej pogody w tym wolnym od pracy dniu...:-):-):-)

2. Wszystkie dziewczynki mecza swoich panow...jak sie starac to starac.

Owocnej nocki zycze.Ja tez mykam juz do lozeczka bo mezus juz sie kompcia.
Pozdrowionka buziaczki :tak::tak::tak:;-);-);-)

No to ja sie witam,

poniewaz imprezowalismy dzis do 5 nad ranem padam juz z nog.... przepraszam ze nie pisze do wszystkich ale musz isc spac bo juz zasypiam...

Dzien dobry :-):-):-):-):-) Wstajemny wstajemy predziutko :-D;-)
Hahahaah spioszki jedne. Ja zaraz wyfrowam do pracy.Mam nadzieje ze wy lepiej spedzicie ten dzien. Pewnie ktos tutaj ma wolne i beedzie leniuchowal.
Pozdrawiam milego dnia.:rofl2:

no ja się witam juz z pracy mam nadzieję że uda mi sie dzisiaj nie nasmarkać na klawiaturę bo mam okropny katar poza tym z jednej strony chcę do domku a z drugiej wcale nie bo od wtorku mnie teściowa irytuje normalnie czasami podejrzewam ja o całkowity zanik inteligencji wiecie najgorsze jest to ze ona takimi małymi rzeczami doprowadza człowieka do białej gorączki no nic w końcu któregoś dnia się wyprowadzimy miłego dnia kobietki:tak::tak:

Witam kolezanki:-)Milej pracy wam zycze bo ja to oczywiscie siedze sobie w domku z moim szkrabkiem i jeszcze sobie dlugo posiedze skoro kolejne dziecko planuje:szok::rofl2::rofl2::rofl2:
Milego dnia zycze:-):-):-):-):-)

reklama
Do góry