reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie kobiałki z rana!!!
Ja nadal cała zasmarkana :-( co mi strasznie doskwiera poza tym spodziewam się akurat dzisiaj wizyt kilku klientów a ja wyglądam potwornie poza tym jak mam wypisywać faktury kiedy mi z nosa kapie no nic ponarzekałam a teraz życzę wszystkim miłego i spokojnego dnia :tak::tak::-) mnie do weekendu pozostało 7 godzin ale przez ten katar wydaje się jakby było 70 :sick:ale dam radę:tak::tak:

reklama
Witam a u mnie wychodzi slonko i dobrze bo dzis jade na stare mieszkanko podpisac przyjecie lokalu od ADM ktore mi wyremontowali:)))))Wczoraja staranek nie bylo bo nie mialam sily,w domu goraco,ledwo zylam,no ale dzis trzeba nad robic
Zycze milego dnia.
Elza to super ze sie za klimatyzowalas w nowej pracy i ze ci sie podoba a to najwazniejsze,Trzymam kciuki za egzamin i nie tylko
Puchatka oj ty biedna jestes z tym katarem,przyjemnej pracy zycze
Bastra to fakt jak nadal nie ma @ to jest jakas cicha nadzieja,ale z drugiej strony jak to nie ciaza to i ta wredna @ tez juz by mogla przyjsc zeby zaraz probowac na nowo staranka a nie tak trzymac w niepewnosci,Zycze wszystkiego dobrego
Gosia i jak sie dzis czujesz?
Beatka a kiedy minie ,jak juz dziecko ma prawie dwa lata......Oby szybko

Czesc Dziewczyny :-) Dawno mnie nie bylo, bo nie mam czasu na nic. Teraz "wpadlam" tylko na chwile, przywitac sie. Jak znajde chwilke to przeczytam wszystkie watki.
U mnie po staremu, czyli spozniona malpa przyszla.:-:)-:)-:)-(
Iwonka z tym sexem tez roznie bywa. Raz mi sie chce raz nie. Ale od tygodnia cos mnie "nawiedzilo" i staram sie o dzidzie codziennie:-):-):-):-) z wielka checia i zapalem. Nawet po kilka razy dzinnie jak mam czas i sile :-):-):-):-):-)
Jak tym razem sie nie uda to chyba wystapie z wnioskiem o adopcje:-D:-D:-D;-);-);-);-)

Puchatko kup sobie CIRRUS na katar. Naprawde pomoga.
Milego dnia zycze wszystkim :cool::cool::cool::cool::cool:

Witajcie :-):-):-)
U mnie wielkie sprzątanie przed moimi jutrzejszymi imieninkami :tak::tak::tak::tak:. Dostalam juz od męża masażer schoola i dwie ksiązki na ktore chorowalam od kilku miesięcy :happy2::happy2::happy2::happy2:.
Starania są chociaż przed ostatnie 3 dni nie było serduszek bo taki upał ,że ledwo żyję. Mam nadzieje,że to odrobimy :cool2::cool2::cool2:.

Fifi to widzę,że straranka w pełni :-D:-D:-D.
Iwonka witaj :-):-):-)
Moniko kochana zdrowiej nam szybciutko :tak::tak::tak:,niech ten katar sobie juz pójdzie.
Elza, Wagnies zycze Wam miłej pracy ;-);-);-)
Bastra trzymam kciuki,żeby to była fasolka :-):-):-)

Iwonko daj sobie troche czasu, ja tez przez pare lat nie mialam ochoty na te sprawy. A teraz prosze, wyszlam na ludzi. Maz ma mnie czasami naprawde dosyc. Twoja mala ma dopiero 2 lata, wiec ciagle sie nia zajmujesz, a to ciezka praca i wieczorem pragniesz tylko spac.Mala skonczy 3 lata i sie usamodzielni , wtedy ochotka na sex wroci. Ale na to naprawde potrzeba czasu. Jeszcze @ nie dostalam, mam 30 dc a temp. rano to 36.8C, test wczoraj robilam i byl negatywny. Czekam dalej ale juz nie tak nerwowo , jak pare dni temu. Pozdrawiam Was dziewczyny. PA

To ja juz po pracy, dotarlam wlasnie do domku. Musze sie przespac bo wieczorkiem umowilam sie ze znajomymi na gokarty. A przed chwila dostalam telefon i jade w przyszlym tygodniu do Zakopca na Letnie Grand Prix i w dodatku dostane za to kase!!!!

Puchatka i jak Twoj katar? Mam nadzieje ze przez weekedn sie wychorujesz.

Elza to trzymamy we wtroek kciukasy za Ciebie:tak:

Fifi nie smutaj sie... wiem ze @ wredna przyszla ale pomysl ze skoro teraz przyszla to juz za kilka dni nowe staranka:tak:

Idarnowska to teraz bedziesz miala co czytaa. No i udanej imprezy zycze i wszystkiego naj, naj, naj z okazji imienin!

I napisze Wam jeszcze jakiego sms'a dostalam w sparwie tej dziewczynki:
"chcielismy oglosic kolejny cud! rezonans nie pokazuje jeszcze calkowitej czystki ale wg lekarza to opatrunek biologiczny ktory calkowicie rozpusci sie za ok. 3 tygodnie. Guz natomiast poszedl ponownie do badania zeby miec pewnosc ze lampy sa niepotrzebne. Dziekujemy wszystkim za modlitwe i prosimy o jeszcze!"

Witam:-):-):-)
Klikam sobie z pracy:-), a co! Jutro mam wolny weekend!! Tak sie ciesze, że już tu wysiedzieć nie moge:-) No i co ważniejsze jedziemy w Bieszczady na cale dwa dni!!!:-) Chyba padne z radości..
Wagnies milego wieczoru i bardzo sie ciesze ze z dziewczynką tak dobrze.Dalej trzymam kciuki.
IDarnowska to wszystkiego naj i spelnienia tego najwiekszego pragnienia;-) Buziaków caly milion.
A reszcie zycze udanego weekendu. Odpoczywajcie kobitki i dzialajcie co by tu sie fasolkowo zrobilo.
Machanko!!!!:-):-):-)

Witajcie.
Ale sie opuściłamw pisaniuu upss soreczki bardzo
Jezdem juz,,a jutro mężulo wraca,,takze nzowu za bardzop czasu nie bedize,ale zajrze nie raz,,,,obiecuje...
U mnie po staremu,miałam stykiz M,ale niby wszystko oki,okarze sie jak wroci..
matuś po abdaniach do przedszkola,wsyztsko oki i moze iśc broić tam paniom,haha
Ilonko z okazji imeinin dużo zdrówka,dzidzi i miłosci...
Boże bardzo gorąco was cąłuje,pozdrawiam i życze miłęgo weekendu wszystkim,,machanko do was........

Ataatko kochana masuje dzidzie...,,,,,^^^^^(moje 5 palców),hhahaa

Hihi Ewcia Ty mi dzidziaka nie masuj bo mnie coś skurcze zaczynają łapać... troche za często dzisiaj...:baffled:
Nie no na serio, mam już te skurcze przygotowywujące, tyle że troszke mi sie wydaje że za często... no zobaczymy, jak coś to bede dymac do szpitalka w poniedziałek;-)

reklama
Do góry