reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewczynki :-):-):-).
Ja niedawno wrocilam z pracy, zjedlismy juz obiad i nakryłam już stół bo o 18 przychodza goście :tak::tak::tak:.
Dziekuje dziewczynki za życzenia :cool2::cool2::cool2:.
Idę się kąpać i zrobić z siebie bóstwo :-D:-D:-D

Buziaczki :-):-):-):-):-):-)

reklama
No to jestem juz w domciu.

Wyjazd udal sie bardzo. Dopisala pogoda no i duzo nam sie udalo zalatwic.

Ewcia no jak bedziesz zagladac czesciej to wybaczam ;-):tak::-D:-)

Bastra to moze jakis tescik machnij albo betke?

Ataata no to gratuluje 6 miesiaca. A okolice w jakich dzis bylam rzeczywiscie bardzo ladne no i piekna pogoda.

Iwonko ja to już wszystkie dolegliwości przerobiłam nie pomijając żadnej :-D

A zgaga tez juz byla?;-)

Idarnowska to udanej imprezy zycze.

Witanko wieczorne :-):-):-)
Heh a dzisiaj mnie tak brzuch bolal jak na @ ze masakra...no ale nie przyszla. Zrobilam kolejny test ale nic.Dzisiaj zrobilam mamatest...strumieniowy. Powoli trace nadzieje ze to moze byc fasolka. Za dlugo to trwa a test powinien juz cos wykryc jakby bylo. Czekam cierpliwie dalej.
Milych senkow :-D:tak:

A chcialam jeszcze zapytac bo robilam tylko raz i to w spitalu Narutowicza. Gdzie moge w Krk wykonac bete i jaki jest jej koszt? Z gory dzieki za odpowiedz. Glupio mi bo nie wiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ewcia, Ataata, Ilonka, Iwonka, wagnies, Bastra, Renata, Gosia, Elza, Puchatka, fifi, Beata, NieSamowita, k_asia, Antiope, Kiniusia, rudka, witajcie dziewuszki! :-)

Wróciliśmy z Gór Świętokrzyskich. Szkoda tylko, że tak krótko, ale dobre i tyle :-) Macie wszystkie pozdrowieonka od tamtejszych czarownic, tych dobrych oczywiście :-D
Było super! Pogoda dopisała. Miejsce gdzie mieszkaliśmy wspaniałe. Gorąco polecam "ŚWIERKOWE WZGÓRZE" (Swierkowe). Właściecielka cudowna, tanio, jedzenie przepyszne, atmosfera ciepła i rodzinna, domek śliczny-do dyspozycji gości bilard i inne atrakcje. Dobra baza wypadowa, bo wszędzie blisko. Z posiadłości widać Św. Krzyż :-)
Zwiedziliśmy sporo. Natalka sama weszła na Łysice. W ogóle nie chciała po drodze odpoczywać i szła po największych kamieniach ;-) Ja zmęczyłam się bardziej od Niej :-D Zwiedziliśmy Kielce: kamieniołom Ślichowice, muzeum geologiczne, muzeum zabawek, amfiteatr i kadzielnie. Byliśmy w Jaskini Raj, w Ujeździe, Bodzentynie, Opatowie, widzeliśmy Dąb "Bartek":-) . Natalce najbardziej przypadły do gustu ruiny zamków i jaskinia gdzie ze skalaktytów na szczęście kapnęła na Nią woda i nad głowami latały nietoperze :-D Obejrzeliśmy ruiny pieca hutniczego i wiele, wiele innych wspaniałych rzeczy :-)
Na pewno jeszcze tam wrócimy, bo nie zdołałam córci pokazać wszystkiego :-) Byliśmy w tych okolicach dwa lata temu i tym razem jeździliśmy wszędzie tam, gdzie wtedy nie udało nam się dojechać. Ponownie tylko byliśmy w Ujeździe w ruinach zamku Krzyżtopór, bo Nati chciała zobaczyć je jeszcze raz :-)

Ściskam Was mocno.
Za dwa tygodnie wracam do pracy i strasznie mi się nie chce....
Miłej niedzieli :-)

Czesc dziewczyny, ja tylko wpadam tak na chwile. @ jeszcze nie dostalam, temp. rano 36,8C , podbrzusze i krzyz raz boli , raz nie. Wieczorem bol sie nasila, piersi bolaly, teraz sporadycznie ale nie jest to typowy bol, czuje takie mrowienia w piersiach. Teraz czekam do wtorku , jak nie dostane @ , bedzie to 34 dc. Wszystkim zycze udanej niedzieli a wlasciwie wieczoru.Pa

NieSamowita, oj chyba Ci się troszke polepszyło. Może na samą myśl o piwku ;-):-D Doczekasz się kochana, doczekasz :-)

Beata, no to zaciskam kciuki z całych sił :-)

A ja zrobiłam test owulacyjny i wyszedł dodatni :-) Do tego tempka wzrosła, więc....:-D

Dobrej nocki :-)

Witajcie kochane.
U mnie spokój i cisza. Mężus w pracy a ja czytam książkę(Harry Potter i czara ognia). Ostatnio cos mnie napadło a mam wszystkie tomu łacznie z najnowszym ktory dostałam od męża na imieninki.
Teraz wpadlam do was poczytac co tam u was slychać. :tak::tak::tak:

Sabinko witaj kochana widzę,że nie możesz doczekac sie wszystkiego :-):-):-):-):-)

Beata trzymam nadal kciuki,zeby była to fasolka :-):-):-)

Asiu witaj spowrotem z nami :-):-):-). Ciesze sie,że wypad sie udał. Chociaz odpoczeliście wszyscy :tak::tak::tak:.
Oooo tempka idzie w górę, bosko ;-);-);-)

A wczoraj dostałam tyle prezentów jak nigdy wczesniej :happy2::happy2: :happy2::happy2:
Teapot, 2 komplety kieliszków, masażer do stóp od męża :-):-):-):-):-):-).

Do testowania 10 dni......... zobaczymy............

reklama
Cześć dziewczynki ,nie mogę za Wami nadążyć,więc nie odp. wszystkim za co sorry-uję;-).

Ataatko ,pogłaskaj brzuszek od zwariowanej ciotki!!!
Niesamowita ,hmm...hmm... widzę,że humorek super-tak trzymać:-D!
Beata2710,witam Cię,choć jeszcze się nie poznałyśmy:-D.Nadrobi się...:-)
Asialc ,witam Cię baaardzo serdecznie!!!Cieszę się,że wyjazd się udał,a jak weszłam na stronkę i zobaczyłam zdjęcia okolic to...hu hu-pełen wypas!!!:-D
A ten teścik owu i tempka-no no-no to działaj...;-)...:cool2::cool2::cool2:
Wagnies ,:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Bastra ,betkę zrobisz w prawie każdym laboratorium.Koszt-różnie-waha się od 15 do 45 zł.Zależy gdzie i jak sobie liczą:tak:.Pozdrawiam.:-D I nie powinno Ci być głupio:-).Trzymam kciuki.
Ilonko ,wszystkiego naj,naj,najlepszego i dzidziusia szykiego;-);-);-).
Ewciu ,:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):happy2:

Jejku,jak kogoś pominęłam to przepraszam!
Buziam Was kochane moje i oświadczam oficjalnie-WRÓCIŁAM!!! :happy2::happy2::happy2:
Buziam wszystkie Was dziewczynki-bez wyjątku!!!
:-):-):-)

Do góry