reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
To ja tez sie witam o poranku.
Siedze juz w pracy i popijam kawke. Alez czeka mnie przez najblizsze 2 miesiace mordega z dojazdami... od dzis rozkopali najwazniejsza ulice w miescie w efekcie jechalam do pracy prawie godzine i az boje sie myslec co bedzie jak skoncza sie wakacje, przyjada uczniowie a potem studenci:szok::szok::szok:

Kiniusia strasznie sie ciesze ze jestes z nami!!!!!!
Idarnowska fiu fiu fiu... jakie prezenty... a ja teraz mam problem bo chcialabym mezusiowi kupic jakis prezencik na nasza rocznice i nie mam pomyslu :-(
Asialc super ze wakacje sie udaly i odpoczeliscie troche.
Bastra i jak betka?
Ataata to rzeczywiscie wszystki uroki ciazy juz zaliczylas ;-) to teraz do konca juz chyba bedzie spokoj bo limit wyczerpalas;-):tak:

I ja sie melduje:-)u mnie pochmurno ale nie pada.Wczorajw koncu nic nie bylo bo moj juz spal a ja taka padnieta tez bylam po tym sparzataniu ze jak moje dziecko sie przebudzilo i musialam do niej isc to tez usnelam w sekunde i spalam z dzieckiem do rana:tak::-D
Milego dnia zycze drogie panie:tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam się i ja! :-D

Ja jak zwykle dopiero wstałam,bo dopiero na 14 do pracy.:happy2:
Muszę wyjść na miasto i pozałatwiać kilka spraw,a tak mi się nie chce...:eek:
Najchętniej powtórzyłabym sobie urlop na jakieś 2 tygodnie i loeniuchowałabym całe dnie:-p:happy2:.
No dobra,czas się zbierać...:wściekła/y:

Wagnies ,ja także się baaardzo cieszę:-D.
Iwonko ,to może jak nie wczoraj,to może dzisiaj...?:happy2:
Niesamowita ,witam Cię.

Pozdrawiam Was baaardzo serdecznie!!!
Miłego dnia życzę!

Czesc dziewczyny:-)! dzis odwazylam sie napisac , ale od jakiegos czasu wiernie sledze forum- tez staram sie o dzidzie ale narazie bezskutecznie ale nie trace nadziei, u mnie pogoda nie za fajna pochmurno ale narazie nie pada! pozdawiam

Witam Kobietki:-):-):-):-)
Ja juz w pracy, troche spiaca, ale atmosfera jest tu bardzo mila, wiec dobrze to znosze. Probuje sie uczyc przed jutrzejszym egzaminem a stresa mam jak cholera.
W Bieszczadach bylo bardzo fajnie. Pojechaliśmy ze znajomymi i wykorzystalismy czas na maksa, bo nie wiem kiedy uda sie nam znowu coś takiego zaplanowac.
Wszystkie was caluje, zycze spokojnego tygodnia i macham, macham:-)

Dzień dobry! :-)

Ilonka, no to trzymam kciuki za testowanko :-) Spóxnione ale szczere WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANA! :-)

Iwonka, szkoda, ze wczoraj nic z tego nie wyszło, ale dzisiaj działaj ;-) Szkoda by było zmarnować taką szansę :tak::-) A co u Was tyle remontów?

wagnies, oj udały, udały :-) Ja też sie boję tych jazd do pracy. I te wszystkie roboty drogowe....ach....

kiniusia, witaj, witaj!!! Super, ze jesteś już z nami :-) Polecam taki pobyt w Świętokrzyskich z całego serca :-)

Elza, a co to za egzamin? Będę trzymać kciuki. Fajnie, ze wyjazd w Bieszczady też Wam się udał :-) A do tego tam jest tak ślicznie....:-)

NieSamowita, co za tragedia! Jaką trzeba mieć słabą psychikę żeby coś takiego zrobić :-(

ewulak, witaj wśród nas :-)

Moja tempka taka jak wczoraj
Spokojnego dnia dziewczynki :-)

Ewulek witaj w naszym gronie! Obys nie musiala tu dlugo goscic ;-):tak:
Kiniusia oj nie ma nic gorszego niz powrot do pracy po urlopie... ja to przezywalam tydzien temu:szok:
Elza to o ktorej masz ten egzamin? Bo trzeba wiedziec kiedy mocno kciuki trzeba zaciskac!
Asialc - Ty chyba od 01.09 wracasz do pracy? No chyba ze cosik mi sie poprzestawialo.... a tempka ma taka zostac... niech sie nie wazy spadac!
Puchatka hop hop! Mam ndzieje ze w papierach nie utonelas....

reklama
staramy sie piec miesiecy i jak narazie nic niestety, od tego cyklu uzywalam testow owu, do @ jeszcze 5 dni robilam test pare dni temu jedna krecha, od jakiegos czasu dziwnie sie czuje mam temp37 boli mnie podbrzusze dostalam dziwnej wysypki wokol ust a nie zmienialam ani diety ani kosmetykow a jak jest u was?

Do góry