reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Czesc dziewczyny pozdrawiam Was wszystkie.
Bastra bardzo mi przykro- nastepnym razem sie uda.
Fifi widze ze starania o dzidzie ida cala para - powodzenia.
NieSamowita no coz, coraz wiecej mlodych ludzi reaguje w ten sposob na stres.
Wszystkie pozostale pozdrawiam.

Czesc lasencje:-):-):-):-):-)
Zapowida sie kolejny upalny dzien:eek::eek::eek::eek:
Bastra bardzo mi przykro, ale moze nastepnym razem sie uda. Ja niby coszienni esie staram;-);-);-);-);-), ale jak znam zlosliwosc lozu to i tak z tego nic nie bedzie, bo za bardzo tego chce:-:)-:)-(
NieSamowita to, ze masz okres to nie znaczy, zenie mozesz byc w ciazy:rofl2::rofl2:, chociaz Ty na razie masz inne plany i podziwiam Cie za wytrwalosc, bo jak na chwile obecna nie umialambym powiedziec sobie "czekam rok".......:baffled::baffled::baffled: Niecierpliwosc to JA;-)
Kiniusia biedaczko, Ty zawsze taka umordowana wracasz z pracy. Mam nadzieje, ze chociaz kolorowe sny mialas:tak:
Wszystkim Wam oraz pozostalym staraczkom zycze przetrwania tego upalnego dnia i aby piatkowy czas pracy trwal jak najkrocej:-p:-p:-p:-p:-p No i oczywiscie zafasolkowania:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Iwonka nie jestem zbyt glugo na tym forum, wiec nie wiedzialam, ze za maz wychodzisz.!! GRATULACJE:-):-):-) Mam nadzieje, ze Twoje zycie ulozy sie w piekna bajke.;-);-);-)

Ja sobie za pierwszysm razem nie umialam ulozyc zycia:eek::sorry2:
Mam 25 lat, a w maju sie rozwiodlam
Ale teraz jesetm szczesliwa w nowym (prawie rocznym) zwiazku i wiem, ze P. jest tym wlasciwym i jedynym na cale zycie. Slubu na razie nie mama w planach......musze odpoczac od bycia zona

P.S. Wszystkie dziewczyny przestrzegam przed pochopnym podejmowaniem zyciowych decyzji;-);-);-);-)

Witajcie Kobietki!!!
Ten upał jest dobijający i chyba jak nigdy marzy mi się ochłodzenie ale wszystko przede mną cos w TV bąkają o przyszłym tygodniu :tak::tak:
Poza tym jakoś tak czas mi pędzi że nie wiem kiedy zleciało pól cyklu to w sumie dobrze i do HSG zostało jakieś 4 tygodnie a może nawet nie ja jakoś nie mogę się tego doczekać bo chcę mieć to za sobą i wiedzieć co dalej:tak::tak:

Chciałabym być w ciąży nawet nie wiesz jak bardzo , a może i wiesz. Mam nie regularne miesiączki i nie mam pojęcia jak to jest czy w czasie miesiączki jak było przytulanko coś może się z tego wyrodzić

NieSamowita. Teoret nie powinno, ale pewnosci nigdy nie ma. Wiec moze raczej stosuj jakas antykoncepcje

NieSamowita, a wiec jednak co bedzie to bedzie:-):-):-):-):-). T takim podejscie napewno Ty pierwsza zafasolkujesz. Zawsze jest tak, ze jak cos sie chce to nie wychodzi. A jak sie ma takie podejscie, albo sie nie chce to sie zaciąża. Moze i jak tak do sprawy podjde??:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Super, ze znalazlas krawcowa w swoim miescie, bo pomysl z allegro nie byl zbyt dory:tak::tak::tak::tak::tak:

Dzień dobry!

Bastra, przytulam.

NieSamowita, no i bardzo dobrze, ze uszyją Ci suknię jaką wybrałaś a nie kupujesz przez Allegro. Cieszę się :-)

Beata :-)

fifi, życzę Ci wszystkiego dobrego w nowym duzo lepszym zwiazku :-)

Puchatka, zobaczysz, ze te 4 tygodnie bardzo szybciutko zleci :-) A u nas dzisiaj troszkę chłodniej i jest dosyć mocny wiaterek

Czuję się jakaś zmęczona. Prawie nie spałam w nocy. Jak tak dalej będzie za nic nie wstanę po 5:00 do pracy ;-) A do tego stresuję się przed środą. Czy ja zawsze tak muszę sie wszystkim przejmować?:-) Chciałabym mieć to już za sobą....a później tylko powrót do pracy i pierwsze dni Natalki w przedszkolu. Chyba będę bardziej się denerwować niż córcia ;-)

Miłego dnia :-)

reklama
Do góry