reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Tak, wiem dziewczynki :-) Tylko, że w tym ostatnim tygodniu sierpnia i pierwszym września czeka mnie nie jeden egzamin ;-) Tak się wszystko na raz złozyło :-)

Witam :-):-):-)
Klikam do was z pracy. Dzis znow do 21 i na dodatek sama jestem wiec ciut mi nieswojo. Ale nic to, kolega obiecal ze szybciej przyjedzie ze szkolenia to jeszcze bedzie u mnie przed zamknieciem.
Bastruniu tulam Cie mocno i powtarzaj sobie ze jak nie sierpień to może wrzesień.
Puchatku cztery tygodnie zleci moment, a potem to...Ci zeby nie zapeszac:-)
Asiu no tak rozterki mamy powracającej do pracy. Ale bedzie dpobrze Nastka to juz duża dziewczynka.Buziaki dla niej:-)
Niesamowita coś czuje ze dzidzi moze sie pojawic jeszcze przed slubem:-):-):-)
fifi trixibell o matko ale ty szalejesz!:-) Nie zamecz ukochanego i czekam na efekty:-)
Cala reszte mocno buziakuje i macham,macham:-)

Elza, a co Ty o tej porze robisz jeszcze w pracy? Tak mówię jak bym nigdy nie pracowała do późna :-D Na szczęście jutro już sobota.

Dobrej nocki!

Witajcie moje kochane........:-):-):-):-)
Wklejam zdjęcia od fotografa :happy2::happy2::happy2::happy2:.

dar02szb8.jpg

dar05ds7.jpg

NIeSamowita lepiej poczekaj z dzidzia przed slubem. Ja bralam slub jak Oskar mial 6 tygodni, to byl koszmar. Dziecko cala noc plakalo, rano w dniu slubu o 6:00 szlismy do kosciola do spowiedzi. Dzien wczesniej ksiadz nie chcial nas wyspowiadac,bo razem mieszkalismy i w nocy moglo byc bara bara. Ja bylam zmeczona i maz , a przed nami jeszcze slub na 17, fotograf, wesele. O 4 wrocilismy z wesela, a o 7 rano dziciak plakal , wiec koniec spania. Poprawiny tez koszmar, bylismy tak zmeczeni, doslownie szok. Lepiej z dzidzia poczekaj ,a jak juz bedzie to slub wez szybciej.
Bastra bedzie dobrze.
Puchatko jak tam z tesciowa?
Asialc dasz rade z tymi egzaminami- trzymam kciuki.

Ilonka cudnie wygladałas, super zdjecia:-):-)
NieSamowita najdalej 3 tygonie temu zarzekalas sie, ze z zafasolkowaniem bedziesz czekac az do nocy poslubnej ;-);-);-).zmienilas plany?

reklama
Do góry