reklama
elza ab
mama Tosieńki
Witam :-):-):-)
Klikam do was z pracy. Dzis znow do 21 i na dodatek sama jestem wiec ciut mi nieswojo. Ale nic to, kolega obiecal ze szybciej przyjedzie ze szkolenia to jeszcze bedzie u mnie przed zamknieciem.
Bastruniu tulam Cie mocno i powtarzaj sobie ze jak nie sierpień to może wrzesień.
Puchatku cztery tygodnie zleci moment, a potem to...Ci zeby nie zapeszac:-)
Asiu no tak rozterki mamy powracającej do pracy. Ale bedzie dpobrze Nastka to juz duża dziewczynka.Buziaki dla niej:-)
Niesamowita coś czuje ze dzidzi moze sie pojawic jeszcze przed slubem:-):-):-)
fifi trixibell o matko ale ty szalejesz!:-) Nie zamecz ukochanego i czekam na efekty:-)
Cala reszte mocno buziakuje i macham,macham:-)
Klikam do was z pracy. Dzis znow do 21 i na dodatek sama jestem wiec ciut mi nieswojo. Ale nic to, kolega obiecal ze szybciej przyjedzie ze szkolenia to jeszcze bedzie u mnie przed zamknieciem.
Bastruniu tulam Cie mocno i powtarzaj sobie ze jak nie sierpień to może wrzesień.
Puchatku cztery tygodnie zleci moment, a potem to...Ci zeby nie zapeszac:-)
Asiu no tak rozterki mamy powracającej do pracy. Ale bedzie dpobrze Nastka to juz duża dziewczynka.Buziaki dla niej:-)
Niesamowita coś czuje ze dzidzi moze sie pojawic jeszcze przed slubem:-):-):-)
fifi trixibell o matko ale ty szalejesz!:-) Nie zamecz ukochanego i czekam na efekty:-)
Cala reszte mocno buziakuje i macham,macham:-)
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witajcie moje kochane........:-):-):-):-)
Wklejam zdjęcia od fotografa

.
Wklejam zdjęcia od fotografa

idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
NIeSamowita lepiej poczekaj z dzidzia przed slubem. Ja bralam slub jak Oskar mial 6 tygodni, to byl koszmar. Dziecko cala noc plakalo, rano w dniu slubu o 6:00 szlismy do kosciola do spowiedzi. Dzien wczesniej ksiadz nie chcial nas wyspowiadac,bo razem mieszkalismy i w nocy moglo byc bara bara. Ja bylam zmeczona i maz , a przed nami jeszcze slub na 17, fotograf, wesele. O 4 wrocilismy z wesela, a o 7 rano dziciak plakal , wiec koniec spania. Poprawiny tez koszmar, bylismy tak zmeczeni, doslownie szok. Lepiej z dzidzia poczekaj ,a jak juz bedzie to slub wez szybciej.
Bastra bedzie dobrze.
Puchatko jak tam z tesciowa?
Asialc dasz rade z tymi egzaminami- trzymam kciuki.
Bastra bedzie dobrze.
Puchatko jak tam z tesciowa?
Asialc dasz rade z tymi egzaminami- trzymam kciuki.
reklama