reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewciu z okazji Twoich urodzinek życzę Ci dużo miłości, zdrowia, pociechy z synka, doczekania sie kolejnego dzieciątka i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń:-):-):-)

reklama
Elza witaj :-):-):-).
Postaram sie myslec pozytywnie :tak::tak::tak:
Trzeba brnąć dalej ;-);-).

Witaj Asiu :-):-):-)

Moniko z okazjii drugiej rocznicy slubu życzę wam wiele miłości, spokoju upragnionej fasolki i czego sobie tylko zapragniecie

Idarnowska u mnie tez to dopiero drugi cykl staran. Ale z tego co czytalam na formu to dziewcyny czasem po 3-4 lata sie staraja.....nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji:-:)-:)-(

Puchatko wszystkiego najlepszego z okazji drugiej rocznicy slubu. Jeszcze wiecej milosci, zdrowka no i oczywiscie dwoch kreseczek:-):-):-):-):-):-)

Idarnowska mam od por roku tak silny instynkt macierzynski, ze moj Piorus czasem mnie juz sluchac nie chce.:-):-):-):-):-) Non stop o tym mysle i marze no i ciagle jemu o dziecku truje. Jestem tak podekscytowana tym, ze moze bede mama, ze nie moge sie powstrzymac. A wiem, ze nie powinnam sie tak nakrecac:happy::happy::happy::happy:

Ewciu
W dniu Twych urodzin życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze,
radosnych i pogodnych dni, pełnych szcześcia i miłości.
Aby każdy nadchodzący dzien był tym najwspanialszym dniem w życiu
i zawsze otaczali Cię kochający ludzie.
kwiaty_bukiety_008d.jpg

Puchatko
Z okazji Waszej drugiej Rocznicy Ślubu, życzę wam:
Abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce,
Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie.
kwiaty_bukiety_016d.jpg

reklama
Do góry