reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewciu z okazji urodzinek dużo zdrówka i sił na nowe wyzwana spełnienia wszystkich marzeń i dużo radości w codzienności:-):tak::tak:

Ataata gdzie się Kochana skryłaś??? jak się czujesz Ty i Twoje maleństwo?? Wysyłam w Twoją stronke ciepłe myśli i buziaki:tak::tak:

Wybaczcie Kobietki że nie odpisuję kazdej ale źle się czuje i juz samo siedzenie w pracy jest dla mnie ciężkim wyzwaniem moje smuteczki stąd że Jędruś ma dzis drugą zmianę i zobaczymy się dopiero o 22.30 nawet sobie nigdzie nie pójdziemy poświętować naszej rocznicy:-(

reklama
puchatko....nie lam sie...przeciez wychodzisz chyba z zalozenia, ze jeszcze bedziecie mieli okazje swietowac rocznice...moze nastepna juz w trojke:-D:tak: Wszystkiego najlepszego !
elza macham :-)
ewcia Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek !:-)
fifi ...jasne, ze jestes wzorcowa;-)
idarnowska...wredna wredota:wściekła/y: ale jak sie skonczy to dzialaj ile wlezie, zeby ja wygonic na jakis czas;-)
ataata ...jak tam samopoczucie?
hausfrau...czyzby z za zachodniej granicy...pewnie teraz mittagspause? i obiadek twojemu ktosiu pichcisz? witaj na forum:-)
wszystkim super kobitkom z ferajny macham:-)

jasne że mamy siebie codziennie i że jeszcze wiele rocznic przed nami ale skoro to już nasze wspólne dwa latka to byśmy chcieli poświętować i raczej nie uwierzę żadnej z Was że wszystko Wam jedno czy spędzacie Wasze rocznice razem czy osobno:-(

puchatko masz racje...ale jestesmy tez po to by cie troche podbudowac:tak: i tez byloby mi zle...jeszcze sobie odbijecie...poprzytulacie sie wieczorem i zapomnisz o dzisiejszym dniu;-)

lenna, owszem ja zza Odry sobie piszę... a obiadku nie pichcę bo mój Mężulek już upichcił w weekend mielone (palce lizać!)

puchatko gratuluję z okazji rocznicy ślubu... my też zapomnieliśmy oboje, że tydzień temu mieliśmy 3cią rocznice poznania się (a może już wtedy rozpoczęliśmy starania sie o Bejbika..hm...) ale nadrobiliśmy to w weekend!

hausfrau...bo ja tez zza odry klikam...:tak: a ja dobiero uszykuje jedzonko...zupa krem z brokul i cebuli ze smietanka i paseczkami wedzonego lososia....paluszki lizac...
dziewczyny polecam :-)

reklama
jestem za bardzo zdenerwowana przed wizytą u Gina żeby cos gotować... no i @ chyba też się zestresowała bo nie przychodzi
c060.gif

Do góry