reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej dziewczynki
jak wy tu czatowalyscie to ja sobie smacznie spalam:-)
pisze smacznie , bo jakos mialam przeczucie ze u Puchatki znowu wyjdzie druga krecha:-)
Puchatka narazie skromne cichutkie gratulacje:-Dpoczekam z toba na wyniki

a u mnie nic:-(ani @ ani moze fasolki, wczoraj wieczorkiem mierzylam tempke byla 37,4 , a przez noc zmarzlam bo u nas zimno jak cholera i mialam 36,8 , boje sie ze to sapda na @, czy moze temu ze bylo mi zimno:eek:
wczoraj sprobowalam wybadac szyjke macicy i wyczulam ja od razu byla bardzo nisko, i chyba zamknieta i nie wiem co o tym myslec:eek:
aha i wczoraj wyczytalam tez ze dla jakiejs dziewczyny testy wyszly pozytywne dopiero po 2 tyg od spodziewanej @ i betka tez jej nie wyszla po 7 dniach, wiec ja ciagle mam nadzieje, ale jak zobacze @ to chyba szlag mnie trafi :wściekła/y:

ok to ja juz sie uspokailam i spadam do pracy
buziam was-do potem

reklama
no i mężus żeby mnie bardziej nie stresowac pojechał po wynik i jest 161 co odpowiada normie dla 2-3 tygodnia ciąży która wynosi 101-4870 właśnie wadą całkowitego hcg jest ta duża rozpiętość norm czyli mogę napisac oficjalnie jestem w ciąży teraz wizyta u ginka dla potwierdzenia a potem to już tylko całkowita rewolucja:-):-)

Caly zeszly cykl robilam to dzien w dzien,bo nie mierzylam temp, nie kupowalam testu owu a nie chcialam przegapic dni plodnych. Ale tak nie mozna. Moj facet poczul sie jak reproduktor a ja jak wariatka. Czy mielismy ochote czy nie sex musial byc codziennie. Teraz tak nie robie chociaz ciezko mi o tym nie myslec. Instynkt macierzynski jest chyba bardziej uzaleznijacy od narkotykow

jeju Puchatka ciesze sie niesamowicie jupi-Gratulacje- poprawilas mi humorek ta wiadomoscia lece do pracy w podskokach:-D
trzymaj sie cieplutko i oswajaj sie ze swiadomoscia ze zostaniesz MAMUSIAAAAAAAAAAAAA

GRATULACJE PUCHTKA. TO BYLA TYLKO FORMALNOSC. GRATULACJE TAKZE DLA PANA PUCHATKOWEGO:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

fifi z tego co wiem to lekarze zalecają przytulanka co 2-3 dni wtedy i plemniczki mocniejsze i nie jest to tak obciązające dla partnerów poza tym nie wiem jak to faktycznie wychodzi bo my w tym miesiącu ani tyle jakos tak wyszło a tu prosze wszystkie znaki na ziemi i nieba wskazuja na fasolke :-):-)

Ja staram sie teraz normalnie do sprawy podejs. Od dwoch dni nic nie dzialalismy, wiec moze dzisiaj cos zarganizuje;-);-):-D:-D:-D, zwlaszcza, ze boli mnie lewy jajnki........a to chyba oznacza owulacje..................mam nedziej. Jak nie wyjdzie to trudno. Moze wyjdzie innym razem:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A tym czaesem Puchatko zazdroszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ci z calej duszy tak jak i Iwonce. Zycze Ci aby okres ciazy byl najwspanialszym w Twoim zyciu, przebeigal lagodnie i bez komplikacji, a dzidzia rosla zdrowa i silna.

reklama
no i mężus żeby mnie bardziej nie stresowac pojechał po wynik i jest 161 co odpowiada normie dla 2-3 tygodnia ciąży która wynosi 101-4870 właśnie wadą całkowitego hcg jest ta duża rozpiętość norm czyli mogę napisac oficjalnie jestem w ciąży teraz wizyta u ginka dla potwierdzenia a potem to już tylko całkowita rewolucja:-):-)

Ja pierdziele normalnie ja pierdziele...:happy2::-D:szok:

Puchatko GRATULUJE!!!
Normalnie Szok, Szok, Szok!!!

Wybacz mi te wielkie literki, że Ci sie BB skiełbasi przez to ale poprostu tak straszni8e sie ciesze, że musiałam to tak napisać!!!!
Boże jak sie ciesze to niewiem co jeszcze powiedzieć....
Dbaj teraz o siebie i maleństwo bo niema totamto...;-)
Jakbym mogła to bym sie opiła ze szczęścia ale niemoge :-D
Pogłaskaj brzusio od ciotki Ataty i jej małej wredotki...
GRATULUJE

Do góry