reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
fifi ale mongoł zemnie
faktycznie nie kumata jestem
już wiem o czym mówisz, o naszej laluni nie;-)
gosiu przykro mi straszliwie... też przytulam mocno i nie mów, ze wyszłaś na idiotke bo to nieprawda... a może to jednak nie @ tylko plamienia implantacyjne co? Istnieje taka opcja??

gosiu przykro mi straszliwie... też przytulam mocno i nie mów, ze wyszłaś na idiotke bo to nieprawda... a może to jednak nie @ tylko plamienia implantacyjne co? Istnieje taka opcja??
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
ja juz uciekam do pracy , dzieki za pocieszenie:-(
teraz zostalo trzymac nam kciuki za Beatke no i za was tez oczywiscie;-)
ale bedzie dzien do d..y
teraz zostalo trzymac nam kciuki za Beatke no i za was tez oczywiscie;-)
ale bedzie dzien do d..y
Ataata
Grudniowa Mama '07
Nie to nie <foch>Gosia:--
-
-
-
-(
Ataata moj biedak ni edaje sobie rady z jadna mna bo ja ciagle mam ochote, wiec tym bardziej nie da rady z dwiema;-);-);-);-) Zreszta jeszcze by Ci sie spodobalo i oddac bys nie chciala![]()

To w takim razie jade jutro do tatusia dziecka może jego przehebluje....

ataata...jaki smietnik....o czym ty mowisz? masz piekniusia pileczke z bezcenna zawartoscia, ktora juz cie bezgranicznie kocha...ty bedzeisz miec najsliczneijszy skarb swiata, a niektorzy tylko telefon![]()

A "śmietnik" to tak dla śmiechu napisałam, bo to mój kochany brzusio z wdrdną, bo wredną, ale jeszcze kochańszą zawartością
Ataata
Grudniowa Mama '07
A wiecie co dziewczyny... bo wam sie nie pochwaliłam...
Dostałam ostatnio Sony Ericssona k800i funkiel nówka nieśmigana, no normalnie wszystko w nim jest, aparat foto 3,2mln pix, kamera, video rozmowa, MP3, radio i inne niesamowite rzeczy... a swojego starego kronkla Samsunga CXT70 tez z kamerą i aparatem i melodyjkami to oddałam mamusi swojej, nobo co, miałam go wyrzucić na smietnik... to jej dałam
;-)

Świnia jestem

Dostałam ostatnio Sony Ericssona k800i funkiel nówka nieśmigana, no normalnie wszystko w nim jest, aparat foto 3,2mln pix, kamera, video rozmowa, MP3, radio i inne niesamowite rzeczy... a swojego starego kronkla Samsunga CXT70 tez z kamerą i aparatem i melodyjkami to oddałam mamusi swojej, nobo co, miałam go wyrzucić na smietnik... to jej dałam

lenna
Fanka BB :)
.hmmm....serio...czy to juz desperacja...bo nie wiem...zeby on sie jakby co nie bal, ze bedzie bokserka/bokserke po glowie pukal....podobno sobei faceci tak wyobrazaja....hmmmm...nie pisze wiecej o tym, bo i tak nie wiem czy juz nei przesadzilam...jakby co przepraszam ataatko:-(Nie to nie <foch>
To w takim razie jade jutro do tatusia dziecka może jego przehebluje....![]()
fifi...my niedobre oj oj.;-);-)
aha ja tez mam sony ericcsona...ale numerkow typu nie znam, bo mi to nic nei mowi...dzwoni i wyswietlacz ma...kolorowy chyba...sprawdzic musze....aha i mnie budzi na badanie tempki...dlatego go kupilam;-);-):-):-)

reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
lenna weź przestań, mnie to można wszystko powiedziec i sie nie obrażam.. sama z reszta tez tak mówie, że jak ten tego to żeby sie dziecko nie przestraszyło jak nagle "coś" zobaczy
fifi nie przeoczyłaś bo już o tym nie pisze... ja jestem, będe samotna mamusią... tzn tak jest od 2 miesięcy, byliśmy jak wrogowie ja sie wyprowadziłam od tatusia dzidzi i my sie rozeszli, ale w ubiegły weekend byłam u niego i troche my sie dogadali, ale co bedzie dalej to niewiem... czas pokaże, jak narazie to nadal jestem samotną mamusią a co bedzie to bedzie

fifi nie przeoczyłaś bo już o tym nie pisze... ja jestem, będe samotna mamusią... tzn tak jest od 2 miesięcy, byliśmy jak wrogowie ja sie wyprowadziłam od tatusia dzidzi i my sie rozeszli, ale w ubiegły weekend byłam u niego i troche my sie dogadali, ale co bedzie dalej to niewiem... czas pokaże, jak narazie to nadal jestem samotną mamusią a co bedzie to bedzie