reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Ja jadlam od samego rana poczynajac 3 parowki,potem buleczke z pasztetem,potem chinszczyzne z wczoraj bo robilam i zostalo sie jeszcze duzo,potem leniwe kluchy razem z dzieckiem i teraz wlasnie jestem bardzo glodna i bnede robic pizze bo spojrazlam ze termin waznosci sie zbliza,a kupuje gotowe surowe ciasto na pizze takie w pergaminie zwiniete.:tak:No to tyle na razie:-p:-):-):-)

Dzieki FIFI, ale podchodze do tego spokojne, jak sie uda to super, jak nie to trudno.
Poczekam na meza az wroci, wtedy to juz na 100% sie uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iwonka...a ja czytalam ze ciezarne nei moga jesc pasztetu, bo w srodku surowa watrobka jest...:shocked2: ja sie w sumie nei znam...ale czutuje sobie to i owo...

beatka...no chyba ze z hiiszpanem zadzialasz...;-);-);-)

iwonka...a ja czytalam ze ciezarne nei moga jesc pasztetu, bo w srodku surowa watrobka jest...:shocked2: ja sie w sumie nei znam...ale czutuje sobie to i owo...
Lenna a jak moze byc surowa skoro pasztet jest upieczony,czyli poddany wysokiej temperaturze:confused::tak:no tak mi na mysl to przychodzi,logicznie:tak:

reklama
ten totek mnie wnerwia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

lenna połowa cyklu już za mną teraz czekamy ponieważ mąż uparł się,że chce synka ;-);-);-) więc kilka dni przed owu i kilka dni po :tak::tak::tak:

fifi trixibell pewnie,że trzymamy sie razem :-):-):-)

kiniusia smaczny obiadek :tak::tak::tak:

beatko w takim razie smacznego :-):-):-)

Do góry