reklama
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witajcie dziewczynki :-):-):-). ja pisze do was dopiero teraz bo mężuś wczesniej okupował komputer. Strasznie dużo dzisiaj napisałyście istrasznie się usmiałam czytając asze posty 

.
Ataatko jak się czujesz?? jak nasza fasolka lub fasolinek?? :-):-)
fifi witaj :-):-):-). Nie martw sie w ktoryms cyklu nam sie uda , nie jestes sama. ja staram sie już trzeci miesiąc zobaczymy co z tego wyjdzie ;-);-).Ale do ginekologa jeszcze nie ide poczekamy jeszcze pół roku i dopiero wtedy jak nic nie wyjdzie do tego czasu
.
mufko witaj słonko ciesze sie ,że do nas wrociłaś ciężko i smutno było bez ciebie

lenna witaj :-):-):-) mężuś już prawie zdrowy

puchatko jak sie czujemy dzisiaj?? spanie trochę przeszło???
Iwonka 2006 witaj
)) u mnie też wyskakuje ciągle lotek 

Gosiu nastepnym razem się uda zobaczysz :-):-):-)
Kiniusia witaj :-):-):-):-):-)
Beata2710 witaj :-):-):-)
Własnie gdzie nasza Wagnies?????
Co do naszej "kolezanki" fakt czasami a teraz dość często nie jest w temacie......

Ataatko jak się czujesz?? jak nasza fasolka lub fasolinek?? :-):-)
fifi witaj :-):-):-). Nie martw sie w ktoryms cyklu nam sie uda , nie jestes sama. ja staram sie już trzeci miesiąc zobaczymy co z tego wyjdzie ;-);-).Ale do ginekologa jeszcze nie ide poczekamy jeszcze pół roku i dopiero wtedy jak nic nie wyjdzie do tego czasu

mufko witaj słonko ciesze sie ,że do nas wrociłaś ciężko i smutno było bez ciebie

lenna witaj :-):-):-) mężuś już prawie zdrowy

puchatko jak sie czujemy dzisiaj?? spanie trochę przeszło???
Iwonka 2006 witaj

Gosiu nastepnym razem się uda zobaczysz :-):-):-)
Kiniusia witaj :-):-):-):-):-)
Beata2710 witaj :-):-):-)
Własnie gdzie nasza Wagnies?????
Co do naszej "kolezanki" fakt czasami a teraz dość często nie jest w temacie......
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
to ja napisze skrot...zeby nie musiala za duzo sleczec...oki...
otoz puchatka...jest w ciazy, ale przyznala sie ze ukrywa jeszce dwojke dzeici z drugiego malzenstwa
ja i fifi spotkalysmy sie w realu i jestesmy para a samce tylko dla rozrywki...a ataata odda nam maluszka, bo bardzo tego z fifi pragniemy...bo juz wiemy ze to dobre dzeicko bedzei..
kiniusia wyprowadzila sie do dabrowy gorniczej
wagnies, bastra i elza...imprezowaly na jednym rajdzie...pojechaly razem z wagnies...i tak poznaly jakiegos milionera...w czworke jest im dobrze
a beatka odtawila meza do pracy a teraz urzeduje z jakims hiszpanem
iwonka...wygrala w totka i kupuja wille
hausfrau sprzedaje testy owulacyjne na ebayu...bardzo tanio
Normalnie się zesikam!!!!

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tak tylko nie wiem czy z basenem czy bez ,bo to jednak niebezpieczne jest................
reklama