reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
beatka hmmm...wiesz o twoim mezu nic nie slyszalam...;-)
dziewuszki...wiecie co...na tym watku ktos zdobyl glowna uwage wszystkich...chyba o to chodzilo co? zmaina tematu...;-)

Witajcie dziewczynki :-):-):-). ja pisze do was dopiero teraz bo mężuś wczesniej okupował komputer. Strasznie dużo dzisiaj napisałyście istrasznie się usmiałam czytając asze posty :-D:-D:-D:-D.

Ataatko jak się czujesz?? jak nasza fasolka lub fasolinek?? :-):-)

fifi witaj :-):-):-). Nie martw sie w ktoryms cyklu nam sie uda , nie jestes sama. ja staram sie już trzeci miesiąc zobaczymy co z tego wyjdzie ;-);-).Ale do ginekologa jeszcze nie ide poczekamy jeszcze pół roku i dopiero wtedy jak nic nie wyjdzie do tego czasu :tak::tak:.

mufko witaj słonko ciesze sie ,że do nas wrociłaś ciężko i smutno było bez ciebie :tak::tak::tak:

lenna witaj :-):-):-) mężuś już prawie zdrowy :cool2::cool2:

puchatko jak sie czujemy dzisiaj?? spanie trochę przeszło???

Iwonka 2006 witaj :))) u mnie też wyskakuje ciągle lotek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gosiu nastepnym razem się uda zobaczysz :-):-):-)

Kiniusia witaj :-):-):-):-):-)

Beata2710 witaj :-):-):-)

Własnie gdzie nasza Wagnies?????

Co do naszej "kolezanki" fakt czasami a teraz dość często nie jest w temacie......

to ja napisze skrot...zeby nie musiala za duzo sleczec...oki...
otoz puchatka...jest w ciazy, ale przyznala sie ze ukrywa jeszce dwojke dzeici z drugiego malzenstwa
ja i fifi spotkalysmy sie w realu i jestesmy para a samce tylko dla rozrywki...a ataata odda nam maluszka, bo bardzo tego z fifi pragniemy...bo juz wiemy ze to dobre dzeicko bedzei..
kiniusia wyprowadzila sie do dabrowy gorniczej
wagnies, bastra i elza...imprezowaly na jednym rajdzie...pojechaly razem z wagnies...i tak poznaly jakiegos milionera...w czworke jest im dobrze
a beatka odtawila meza do pracy a teraz urzeduje z jakims hiszpanem
iwonka...wygrala w totka i kupuja wille
hausfrau sprzedaje testy owulacyjne na ebayu...bardzo tanio

Normalnie się zesikam!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to kazda niech opowie co dzisiaj jadla...
fifi znowu miala frytki
ja pizze...ale mi dobry spodzik wyszedl...
kto przebije?

reklama
Do góry