reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Właśnie sobie sprawdziłam kto jest online i na naszym wątku mamy osobę zainteresowaną,która myśli i myśli-o kogo im chodzi,nie?-Niesamowita?Ciężko przychodzi myślenie,co???To do Ciebie pytanie.
Ale ze mnie zołza!!!
Ale ze mnie zołza!!!

kiniusia
Fifi ,na górze masz SZYBKIE MENU,klikasz i masz kilka opcji,w tym na dole:kto jest on line.
I bardzo dobrze nam z tym.
I bardzo dobrze nam z tym.
kiniusia
Beatko ,tego się obawiam,ale wtedy ja już jej powiem dosadnie co myślę o takim zachowaniu jej-tylko czy to pomoże...
Fifi ,masz?

Fifi ,masz?
lenna
Fanka BB :)
to ja napisze skrot...zeby nie musiala za duzo sleczec...oki...
otoz puchatka...jest w ciazy, ale przyznala sie ze ukrywa jeszce dwojke dzeici z drugiego malzenstwa
ja i fifi spotkalysmy sie w realu i jestesmy para a samce tylko dla rozrywki...a ataata odda nam maluszka, bo bardzo tego z fifi pragniemy...bo juz wiemy ze to dobre dzeicko bedzei..
kiniusia wyprowadzila sie do dabrowy gorniczej
wagnies, bastra i elza...imprezowaly na jednym rajdzie...pojechaly razem z wagnies...i tak poznaly jakiegos milionera...w czworke jest im dobrze
a beatka odtawila meza do pracy a teraz urzeduje z jakims hiszpanem
iwonka...wygrala w totka i kupuja wille
hausfrau sprzedaje testy owulacyjne na ebayu...bardzo tanio
otoz puchatka...jest w ciazy, ale przyznala sie ze ukrywa jeszce dwojke dzeici z drugiego malzenstwa
ja i fifi spotkalysmy sie w realu i jestesmy para a samce tylko dla rozrywki...a ataata odda nam maluszka, bo bardzo tego z fifi pragniemy...bo juz wiemy ze to dobre dzeicko bedzei..
kiniusia wyprowadzila sie do dabrowy gorniczej
wagnies, bastra i elza...imprezowaly na jednym rajdzie...pojechaly razem z wagnies...i tak poznaly jakiegos milionera...w czworke jest im dobrze
a beatka odtawila meza do pracy a teraz urzeduje z jakims hiszpanem
iwonka...wygrala w totka i kupuja wille
hausfrau sprzedaje testy owulacyjne na ebayu...bardzo tanio
reklama