reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witajcie. Mam pytanko,moze któras z Was była w podobnej sytuacji,mam pęcherzyk 4mmtrowy w macicy i aby sprawdzic czy to ciąza zrobiłąm bhcg, i wyszło tylko 1,13 a norma to 0-2,7, i juz nie wiem czy to wskazuje na cize czy nie,dzis powtórzyłam oznaczenie bhcg i czekam na wyniki.dopieroi w piatek wizyta u gina.Moze ktos wie czy ta norma 0-2,7 dotyczy kobiet nieciezarnych czy tez kazda ilosc bhcg wskazuje na ciaze?doradzcie!!!

ceny badań bywają porażające a co do Toxo to nie wiem jak jest teraz ale jak 3 lata temu pracowałam w laboratorium to w dwóch klasach przewlekłej i ostrej kosztowało 55 zł więc te 125 zł to jest normalnie :szok::szok:
ja właśnie wcinam bułke z tuńczykiem i usiłuje nie zamrznąć:eek:

sama do tego doszlam- bylo tak. Maz wyslak $ na kato dolarowe, a baba pomylila sie w USA i zamiast wcisnac konto usd, dolary przelala na pln. Pieniadze wedrowaly raz do USA raz do nas. A wystarczylo w naszym banku z konta pln zrobic przewalutowanie i zamiast $ wyplacic zlotowki. Ale w banku woleli sie nie zaglebiac w szczeguly.

Rudka na wątku głównym na ostatniej czyli w najstraszych wątkach są normy bhcg i tam jest podane że poniżej pięciu to niestety nie jest ciąża tylko tyle bo sama nie byłam w takiej sytuacji więc nic nie wiem

Co fifi Ty jak zwykle?? Co ja znowu takiego nabroilam??;-);-)

Ataata sopokojnie. To tylko 10 zl. Zdrowie twojego dziecka jest bezcenn, za wozek mozesz zaplacic karta Master Card:-):-):-);-);-);-);-)

Nic nic fifi :-D;-)

rudka zobacz sobie tutaj https://www.babyboom.pl/forum/stara...-cz-2-do-zwyciestwa-potrzeba-nam-odwagi-6007/ a jeśli nadal nie bedziesz wiedziała co i jak, to proponuje zapytać na tamtym wątku, tam dziewczyny sie troszke lepiej na tym znają:tak:

reklama
Iwonko ale wiesz na przyszlosc. @ lata temu robilam badanie w przychodni na tarczyce i kosztowalo 20 zl a w klinice 75 zl. Wiesz na przyszlosc, i zawsze zadzwon do kilku przychodni- bo roznice sa kolosalne.

Do góry