reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Hausfrau tak jak dziewczyny wczesniej napisaly faceci to inna planeta i najprosciej bedzie jak powiesz mu dokladnie co Ci na watrobie lezy... a ja mimo to mocno przytulam i wierze ze na pewno znajdziesz dobra prace!
Ataata oj szkoda ze nie ogladalas!!!! Polecam... ogladnij...
Ataata oj szkoda ze nie ogladalas!!!! Polecam... ogladnij...
lenna
Fanka BB :)
hej kobitki...:-)
leb mnie boli...wszystko mnie dzisiaj razi....
wagnies....ochrona...fajno....bodyguard....dobrze wiedzeic- jak bede slawna i bogata to sie zglosze...a wam wszystkim wtedy wysle moj autograf...jako ciotkom forumkom;-);-);-)
beatka....jesli wynik toxo jest ujemny to nei ma przeciwcial...trzeba uwazac...
fifi...i tak jestes dla mnie najwazniejsza...powtorzyc trzeba badanie na toxo...bo wystarczy niedomyte warzywo zjesc i mozna lapnac...ja tez mam ujemny...no przynajmniej w listopadzei 2006 byl ujemny...tez musze uwazac...moj brat zmarl 2 dni po porodzei...wlasnei przez toxo...moja mama musiala pod koniec ciazy zlapac...dlatego w imieniu mojej mamy apeluje (APEL DLA KOBIET ;-)) nie zapomnijcie sie badac...!!! moja mama prawdobodobnie przez prace ogrodnicze na balkonie zlapala....zakladajcie gumowe rekawiczki w czasie prac w ogrodzie !!!
puchaciu.....czekamy na relacje;-)

internet to potega...tak poznalam mojego....;-);-)
hausfrau...ja tez tylko 4 godz. dzeinnie...to nei moje marzenie...ale wzielam co bylo, bo i tak jest ciezko...moj sie cieszyl...u nas z kasa nierozowo...zawsze jakis dodatkowy cent sie przyda...dziewczyny rozpisuja sie o cene badania na toxo...ja placilam tu 40 €
ataatko...dzeilna dzeiwczynka ...zaoszczedzisz boksereczce...albo bokserkowi niepotrzebnych znamion;-);-);-) chociaz nei zazdroszcze;-);-);-) ale bedzeisz miala jeszcze okazje odebrac wozek...sie zobaczy....;-);-);-)
idarnowska...mam nadzeije ze te jajniki to sobie bez powodu nie bola;-);-);-)
iwonko...to ci krwiopijcy....doslownei i w przenosni...ale czego sie nie robi dla fasolki;-)
gosiu...a ja mimo wszystko chcialabym sie jeszcze uczyc....tylko kasy brakkk..buuuuu:-(
wszystkie was kobitki pozdrawiam...:-)
leb mnie boli...wszystko mnie dzisiaj razi....
wagnies....ochrona...fajno....bodyguard....dobrze wiedzeic- jak bede slawna i bogata to sie zglosze...a wam wszystkim wtedy wysle moj autograf...jako ciotkom forumkom;-);-);-)
beatka....jesli wynik toxo jest ujemny to nei ma przeciwcial...trzeba uwazac...
fifi...i tak jestes dla mnie najwazniejsza...powtorzyc trzeba badanie na toxo...bo wystarczy niedomyte warzywo zjesc i mozna lapnac...ja tez mam ujemny...no przynajmniej w listopadzei 2006 byl ujemny...tez musze uwazac...moj brat zmarl 2 dni po porodzei...wlasnei przez toxo...moja mama musiala pod koniec ciazy zlapac...dlatego w imieniu mojej mamy apeluje (APEL DLA KOBIET ;-)) nie zapomnijcie sie badac...!!! moja mama prawdobodobnie przez prace ogrodnicze na balkonie zlapala....zakladajcie gumowe rekawiczki w czasie prac w ogrodzie !!!
puchaciu.....czekamy na relacje;-)

hausfrau...ja tez tylko 4 godz. dzeinnie...to nei moje marzenie...ale wzielam co bylo, bo i tak jest ciezko...moj sie cieszyl...u nas z kasa nierozowo...zawsze jakis dodatkowy cent sie przyda...dziewczyny rozpisuja sie o cene badania na toxo...ja placilam tu 40 €
ataatko...dzeilna dzeiwczynka ...zaoszczedzisz boksereczce...albo bokserkowi niepotrzebnych znamion;-);-);-) chociaz nei zazdroszcze;-);-);-) ale bedzeisz miala jeszcze okazje odebrac wozek...sie zobaczy....;-);-);-)
idarnowska...mam nadzeije ze te jajniki to sobie bez powodu nie bola;-);-);-)
iwonko...to ci krwiopijcy....doslownei i w przenosni...ale czego sie nie robi dla fasolki;-)
gosiu...a ja mimo wszystko chcialabym sie jeszcze uczyc....tylko kasy brakkk..buuuuu:-(
wszystkie was kobitki pozdrawiam...:-)
Puchatka
Majowe mamy'08
przyszłam się poskarżyć że moje bułeczki z tuńczykiem które mi tak ogromnie smakowały chyba nie dotrzymają wizyty u ginka bo okropnie mnie teraz muli chyba sobie wyskocza na imprezkę na górze:sick::sick::sick: poza tym jeszcze 2 godziny 

Puchatka
Majowe mamy'08
lenna najgorsze jest to że ja się naprawdę boje tej wizyty ale jak wszystko będzie oki to wieczorkiem zadzwonię do moich rodziców że zostaną dziadkami i to po raz pierwszy więc dla nich to tez będzie ogromne przeżycie i wielka radość jejeciu niech ten czas zleci jak najszybciej

lenna
Fanka BB :)
puchaciu...ale bedzie radosc...juz sie ciesze...i nie denerwuj sie juz...wiem ze latwo mowic...ale nerwy tez nie wplywaja dobrze na malusza... wiesz, pojecie odczuwania czasu jest wzgledne, w zaleznosci od tego, po ktorej stronie drzwi od wc sie stoi;-)

Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Lenna to czekam na ten autograf ;-)
Puchatka wyluzuj... nie mozesz sie tak teraz stresowac! No i czekam na wiesci z wizyty!

Puchatka wyluzuj... nie mozesz sie tak teraz stresowac! No i czekam na wiesci z wizyty!
E
Ewcia81
Gość
Cześć wam laseczki...
Ja jzu po pracy,po zkaupach i zaraz po matetka lece...
Odebrałam gajer męża i kubek z zdjęciem M z synkiem,,mojemu mężusiowi tez tkiz robiłam ale na nim jestem ja i synke,,fajne sa ,no i oczywiście fotki wywołałam jakąś 100...
.
ja dostałam @ i nie ma dzidzi,ale wy kobiety testujcie testujcie....czekam na wyniki niedługo...
Ja jzu po pracy,po zkaupach i zaraz po matetka lece...
Odebrałam gajer męża i kubek z zdjęciem M z synkiem,,mojemu mężusiowi tez tkiz robiłam ale na nim jestem ja i synke,,fajne sa ,no i oczywiście fotki wywołałam jakąś 100...

ja dostałam @ i nie ma dzidzi,ale wy kobiety testujcie testujcie....czekam na wyniki niedługo...
reklama
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Ja właśnie wróciłam z pracy i do was zagladam :-):-):-)
hausfrau naprawde ciekawa tam mantra :-):-):-):-)
męzem się nie przejmuj zrozumie wreszcie swój błąd,napewno nie chciał cię urazić

fifi trixibell czytałam ten "apel do kobiet" naprawde boki można zrywać

Moniko nie bój sie tej wizyty będzie dobrze :-):-):-)
Beatko mówiłam,że tempka pójdzie do góry

Moja też wysoko bo 37,1
.
Iwonko witaj :-):-):-). Eh te pielęgniarki nie umieją nawet pobrac dobrze krwi

wagnies czekają mnie egzaminy z psychologii społecznej i metodologii badań :-
-
-(
Ataatko ciesze się,że brzusio pogłaskany :-):-).
eh co za ludzie na tym allegro
.
lennateż mam taką nadzieję z tymi jajnikami ;-);-)
ewciu szkoda,że do ciebie @ przyszła :-
-
-(
hausfrau naprawde ciekawa tam mantra :-):-):-):-)
męzem się nie przejmuj zrozumie wreszcie swój błąd,napewno nie chciał cię urazić

fifi trixibell czytałam ten "apel do kobiet" naprawde boki można zrywać

Moniko nie bój sie tej wizyty będzie dobrze :-):-):-)
Beatko mówiłam,że tempka pójdzie do góry

Moja też wysoko bo 37,1

Iwonko witaj :-):-):-). Eh te pielęgniarki nie umieją nawet pobrac dobrze krwi

wagnies czekają mnie egzaminy z psychologii społecznej i metodologii badań :-
Ataatko ciesze się,że brzusio pogłaskany :-):-).
eh co za ludzie na tym allegro

lennateż mam taką nadzieję z tymi jajnikami ;-);-)
ewciu szkoda,że do ciebie @ przyszła :-