reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hausfrau tak jak dziewczyny wczesniej napisaly faceci to inna planeta i najprosciej bedzie jak powiesz mu dokladnie co Ci na watrobie lezy... a ja mimo to mocno przytulam i wierze ze na pewno znajdziesz dobra prace!

Ataata oj szkoda ze nie ogladalas!!!! Polecam... ogladnij...

hej kobitki...:-)
leb mnie boli...wszystko mnie dzisiaj razi....
wagnies....ochrona...fajno....bodyguard....dobrze wiedzeic- jak bede slawna i bogata to sie zglosze...a wam wszystkim wtedy wysle moj autograf...jako ciotkom forumkom;-);-);-)
beatka....jesli wynik toxo jest ujemny to nei ma przeciwcial...trzeba uwazac...
fifi...i tak jestes dla mnie najwazniejsza...powtorzyc trzeba badanie na toxo...bo wystarczy niedomyte warzywo zjesc i mozna lapnac...ja tez mam ujemny...no przynajmniej w listopadzei 2006 byl ujemny...tez musze uwazac...moj brat zmarl 2 dni po porodzei...wlasnei przez toxo...moja mama musiala pod koniec ciazy zlapac...dlatego w imieniu mojej mamy apeluje (APEL DLA KOBIET ;-)) nie zapomnijcie sie badac...!!! moja mama prawdobodobnie przez prace ogrodnicze na balkonie zlapala....zakladajcie gumowe rekawiczki w czasie prac w ogrodzie !!!
puchaciu.....czekamy na relacje;-):tak::tak::tak: internet to potega...tak poznalam mojego....;-);-)
hausfrau...ja tez tylko 4 godz. dzeinnie...to nei moje marzenie...ale wzielam co bylo, bo i tak jest ciezko...moj sie cieszyl...u nas z kasa nierozowo...zawsze jakis dodatkowy cent sie przyda...dziewczyny rozpisuja sie o cene badania na toxo...ja placilam tu 40 €
ataatko...dzeilna dzeiwczynka ...zaoszczedzisz boksereczce...albo bokserkowi niepotrzebnych znamion;-);-);-) chociaz nei zazdroszcze;-);-);-) ale bedzeisz miala jeszcze okazje odebrac wozek...sie zobaczy....;-);-);-)
idarnowska...mam nadzeije ze te jajniki to sobie bez powodu nie bola;-);-);-)
iwonko...to ci krwiopijcy....doslownei i w przenosni...ale czego sie nie robi dla fasolki;-)
gosiu...a ja mimo wszystko chcialabym sie jeszcze uczyc....tylko kasy brakkk..buuuuu:-(
wszystkie was kobitki pozdrawiam...:-)

przyszłam się poskarżyć że moje bułeczki z tuńczykiem które mi tak ogromnie smakowały chyba nie dotrzymają wizyty u ginka bo okropnie mnie teraz muli chyba sobie wyskocza na imprezkę na górze:sick::sick::sick: poza tym jeszcze 2 godziny :szok:

lenna najgorsze jest to że ja się naprawdę boje tej wizyty ale jak wszystko będzie oki to wieczorkiem zadzwonię do moich rodziców że zostaną dziadkami i to po raz pierwszy więc dla nich to tez będzie ogromne przeżycie i wielka radość jejeciu niech ten czas zleci jak najszybciej:tak::tak:

puchaciu...ale bedzie radosc...juz sie ciesze...i nie denerwuj sie juz...wiem ze latwo mowic...ale nerwy tez nie wplywaja dobrze na malusza... wiesz, pojecie odczuwania czasu jest wzgledne, w zaleznosci od tego, po ktorej stronie drzwi od wc sie stoi;-):-D:tak:

Lenna to czekam na ten autograf ;-):tak:
Puchatka wyluzuj... nie mozesz sie tak teraz stresowac! No i czekam na wiesci z wizyty!

Cześć wam laseczki...
Ja jzu po pracy,po zkaupach i zaraz po matetka lece...
Odebrałam gajer męża i kubek z zdjęciem M z synkiem,,mojemu mężusiowi tez tkiz robiłam ale na nim jestem ja i synke,,fajne sa ,no i oczywiście fotki wywołałam jakąś 100...:baffled::sorry2:.
ja dostałam @ i nie ma dzidzi,ale wy kobiety testujcie testujcie....czekam na wyniki niedługo...

reklama
Ja właśnie wróciłam z pracy i do was zagladam :-):-):-)

hausfrau naprawde ciekawa tam mantra :-):-):-):-)
męzem się nie przejmuj zrozumie wreszcie swój błąd,napewno nie chciał cię urazić:tak::tak::tak:

fifi trixibell czytałam ten "apel do kobiet" naprawde boki można zrywać :-D:-D:-D

Moniko nie bój sie tej wizyty będzie dobrze :-):-):-)

Beatko mówiłam,że tempka pójdzie do góry :tak::tak::tak:
Moja też wysoko bo 37,1 :happy::happy:.

Iwonko witaj :-):-):-). Eh te pielęgniarki nie umieją nawet pobrac dobrze krwi :wściekła/y::wściekła/y:

wagnies czekają mnie egzaminy z psychologii społecznej i metodologii badań :-:)-:)-(

Ataatko ciesze się,że brzusio pogłaskany :-):-).
eh co za ludzie na tym allegro :angry::angry:.

lennateż mam taką nadzieję z tymi jajnikami ;-);-)

ewciu szkoda,że do ciebie @ przyszła :-:)-:)-(

Do góry