reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witam rano :-):-):-).
Nie moge juz spać :-D:-D:-D. Dzis termin @ ale narazie cisza.
Tempka troche spadkowa bo 36,8 :-:)-:)-( ale piesrsi nadal bolą i jajniki kłują momentami. Dziewczynki proszę was bardzo o trzymanie kciuków.

Kiniusia i ja z @???? Trzyamam ckiuki za nas obie :-):-):-)

gosiu witaj :-):-):-)

Iwonka 2006 witaj :-):-):-) jak sie czujesz???

Beatko życze zdrowka dla synka :tak::tak::tak:. Nadal nie ma @????

mufko witaj :-):-):-)

bastra wracaj szbybciutko do zdrowia :-):-):-):-)

elzo jejciu ile masz pracy :szok::szok:
a060.gif

Moniko jak tam samopoczucie ciężaróweczki??? poprosze tak cicho o porcję fluidków :-):-):-)

Ataatko pogłaszcz ode mnie brzusio :-):-):-)

hausfrau dziekuje za trzymanie kciuków :-):-):-)

lenna witaj :-):-):-)

wagnies witaj :-):-):-)

:-)Czesc Idarnowska wiec jest tak; @ jak dotad ni widu ni slychu, Temp. 37.1 C - ale moze poszla w gore na ciaze albo synek mnie zarazil. W tym miesiacu sie nie nakrecam, w sierpniu bylam pewna na 100% ze zaciazylam ,a @ przyszla a potem zly humor.:no:
:-DAle w poniedzialek juz kupie test ciazowy i we wtorek z samego rana testuje.
U mnie tez jednego dnia spadla temp. z 37 na 36,8 ale nastepnego dnia znowu bylo 37- wiec moze spadla, bo jest zagniezdzenie- trzymam mocno kciuki za Ciebie.:cool:

reklama
Dzień dobry kobietki w tę piekną (u nas słoneczną) niedzielę!
Wyglądam jak czupiradło i czekam aż Małż mi łazienkę zwolni żeby się doprowadziła do stanu używalności :tak:
W dalszym ciągu trzymam kciuki za wszystkie staraczki i testujące :-)

Do góry