reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Lenka dzieki, pewnie Ty tez niczego sobie laska jestes, w koncu moja;-);-);-) Nie nie nie. Obie mialysmy wygowywac malego(łą) Ataatunie. A tak swoja drog ato nie wiem gdzie ona sie podziala. Zeby tylko nie dobila targu z kims innym:confused2::confused2:

oki to zaczynamy sledztwo:tak::tak::tak:....a wiec byla dzis w poludnie na grudniowkach....hhmmmm czyzby juz nas nie lubila, a moze ty masz racje i sie umawia z kims innym.....

hej dziewczynki
witam sie i znikam jak zwykle:-(
pedze jak zawsze
wlasnie gdzie jest Ataata??? wszystkoz nia OK??
Lenna, Fiffi, Puchatka, Bastra , Beatka i reszta kobitek pozdrawiam was serdecznie

Fiffi- super laseczka jestes:-)tak szcxzerze i bardzo podobala mi sie twoja suknia , na zdjeciu wyglada jak perlowy kolor albo to ecru, poprostu sliczna no a ty w niej swietnie wygladalas:-)

Dzieki Gosia:-):-):-):-) Dawno tylu komplementow nie slyszalam;-);-);-)
Ona jest koloru ecru z ciemno zlotymi haftowaniami.............nie mylic z haftami Ataaty:-D:-D:-D
P.S. Gosia to nie jest moja suknia slubna. W tej byla na weselu u znajomych

hej gosiu :-)
Lenka co u Ciebie??
u mnie nic nowego...rano do pracki...terza jestem juz w domciu i powinnam posprzetac troche...ale mi sie nawet patrzec jakos nie chce...przesilenei jesienny chyba...tak niby mie gardlo boli...pms sie zaczyna chyba...pogoda do bani...ale co tam... wogole ten moj cykl w tym miesiacu to taki nijaki....po odsawieniu pigul to mialam jazdy, ale myslalam ze mis ie organizm juz wynormowal...ach ...
jeszcze sie dzisiaj dowiedzialam, ze baaardzo nie odpowiedzialny kuzyn mojego M. ze swoja nicnierobiaca, panienka z metrowymi paznokciami...wpadli i jacy oni biedni...takiego pecha maja...bym musiala im obu porzadnie w morde strzelic...glupie dzieciaki...ona nie urodzila sie do pracy...po to ma faceta... a facet prawie bez kasy...non stop wyprawiajacy jakies glupoty...szkoda gadac...a teraz tacy biedni z takim pechem...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiesz jak jest Lenna?? Glupi ma zawsze szczescie!!
Ja tez mam ochote na chwilowe nicnierobienie:-p:-p:-p. Od prawie 5 lat pracuje i mam juz serdecznie dosc!! Jak pomysle, ze jeszcze tylko 30 lat do emerytury toaz mi sie chce wyc:no::no::no::no::no:

reklama
ach fifi...szkoda gadac...jeszcze tu w niemczech non stop podwyzszaja gorna granice wieku....i maja w planach podwyzac dalej...jak sie kiedys wku...rze, to cos swojego zrobie...moze w polsce nawet....no nie urodzilam sie hiltonowna (co mnie bardzo cieszy;-)) zeby nei miec finansowych dolkow....

Do góry