reklama
lenna
Fanka BB :)
Lenka dzieki, pewnie Ty tez niczego sobie laska jestes, w koncu moja;-);-);-) Nie nie nie. Obie mialysmy wygowywac malego(łą) Ataatunie. A tak swoja drog ato nie wiem gdzie ona sie podziala. Zeby tylko nie dobila targu z kims innym![]()
oki to zaczynamy sledztwo

gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
hej dziewczynki
witam sie i znikam jak zwykle:-(
pedze jak zawsze
wlasnie gdzie jest Ataata??? wszystkoz nia OK??
Lenna, Fiffi, Puchatka, Bastra , Beatka i reszta kobitek pozdrawiam was serdecznie
Fiffi- super laseczka jestes:-)tak szcxzerze i bardzo podobala mi sie twoja suknia , na zdjeciu wyglada jak perlowy kolor albo to ecru, poprostu sliczna no a ty w niej swietnie wygladalas:-)
witam sie i znikam jak zwykle:-(
pedze jak zawsze
wlasnie gdzie jest Ataata??? wszystkoz nia OK??
Lenna, Fiffi, Puchatka, Bastra , Beatka i reszta kobitek pozdrawiam was serdecznie
Fiffi- super laseczka jestes:-)tak szcxzerze i bardzo podobala mi sie twoja suknia , na zdjeciu wyglada jak perlowy kolor albo to ecru, poprostu sliczna no a ty w niej swietnie wygladalas:-)
Dzieki Gosia:-):-):-):-) Dawno tylu komplementow nie slyszalam;-);-);-)
Ona jest koloru ecru z ciemno zlotymi haftowaniami.............nie mylic z haftami Ataaty

P.S. Gosia to nie jest moja suknia slubna. W tej byla na weselu u znajomych
Ona jest koloru ecru z ciemno zlotymi haftowaniami.............nie mylic z haftami Ataaty

P.S. Gosia to nie jest moja suknia slubna. W tej byla na weselu u znajomych
lenna
hej gosiu :-)
jeszcze sie dzisiaj dowiedzialam, ze baaardzo nie odpowiedzialny kuzyn mojego M. ze swoja nicnierobiaca, panienka z metrowymi paznokciami...wpadli i jacy oni biedni...takiego pecha maja...bym musiala im obu porzadnie w morde strzelic...glupie dzieciaki...ona nie urodzila sie do pracy...po to ma faceta... a facet prawie bez kasy...non stop wyprawiajacy jakies glupoty...szkoda gadac...a teraz tacy biedni z takim pechem...

u mnie nic nowego...rano do pracki...terza jestem juz w domciu i powinnam posprzetac troche...ale mi sie nawet patrzec jakos nie chce...przesilenei jesienny chyba...tak niby mie gardlo boli...pms sie zaczyna chyba...pogoda do bani...ale co tam... wogole ten moj cykl w tym miesiacu to taki nijaki....po odsawieniu pigul to mialam jazdy, ale myslalam ze mis ie organizm juz wynormowal...ach ...Lenka co u Ciebie??
jeszcze sie dzisiaj dowiedzialam, ze baaardzo nie odpowiedzialny kuzyn mojego M. ze swoja nicnierobiaca, panienka z metrowymi paznokciami...wpadli i jacy oni biedni...takiego pecha maja...bym musiala im obu porzadnie w morde strzelic...glupie dzieciaki...ona nie urodzila sie do pracy...po to ma faceta... a facet prawie bez kasy...non stop wyprawiajacy jakies glupoty...szkoda gadac...a teraz tacy biedni z takim pechem...

Wiesz jak jest Lenna?? Glupi ma zawsze szczescie!!
Ja tez mam ochote na chwilowe nicnierobienie

. Od prawie 5 lat pracuje i mam juz serdecznie dosc!! Jak pomysle, ze jeszcze tylko 30 lat do emerytury toaz mi sie chce wyc

Ja tez mam ochote na chwilowe nicnierobienie

reklama
lenna
ach fifi...szkoda gadac...jeszcze tu w niemczech non stop podwyzszaja gorna granice wieku....i maja w planach podwyzac dalej...jak sie kiedys wku...rze, to cos swojego zrobie...moze w polsce nawet....no nie urodzilam sie hiltonowna (co mnie bardzo cieszy;-)) zeby nei miec finansowych dolkow....