reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

d023.gif
d009.gif
d020.gif
d001.gif
d013.gif
d027.gif

No to chyba tak po kolei...
Fifi Bardzo ladnie wychodzisz na zdjeciach a zreszta ladne wszedzie bedzie ladne.Najbardziej podobala mi sie ta jasna suknia. Extra
d010.gif
No szkoda szkoda ze nie wszystkie buziaczki mozemy tu poogladac.Chyba sie dziewczyny wstydza?
Gosiapl Pozdrawiam i uwazaj na pioruny
n015.gif

lena widze lena ze chyba wszystkie lubimy sprawiac naszmy panom kulinarne niespodzianki.Az musze pomyslec co dzisiaj przyzadzic.
h015.gif
i beda wcinac o tak.
k010.gif

Beata witaj .Jak synek? Mam nadzieje ze lepiej?Widze ze juz masz sprecyzowane plany co do wizyt u lekarzy. Trzymam kciuki bedzie dobrze.
Tak to juz jest ze dzieci w sprawach informatycznych lapia najszybciej.To musisz zrobic grafik siedzenia przed kompem.
a055.gif
Widze ze szczesliwa rodzinka na zdjeciach.Podziwiam Cie ze dajesz tak rade.Ty tu a maz gdzies hen hen...
Ataata oj dziewczyny nie daja Ci tu ani chwili wytchnienia. Wszedzie Cie wywesza
Fajnie ze "bryczka" dla dzidziusia sie podoba.A male psy zazwyczaj tak maja. Bo male to dozarte. Jednak ten to jakis wyjatek. Trzeba bylo dziada z kalosza pociagnac.
.A tak na powaznie to dobrze ze Ci wiekszej szkody nie wyrzadzil. A szczepiony chociaz?Zeby Ci nic nie bylo.
n020.gif

A na zdjeciach czy to jest Twoj pies? Jest sliczny. I Ty tez bardzo ladnie wygladasz.Sliczny brzuszek.
Haus pozdrawiam

Pewnie zajelam duzo miejsca ale co tam...najwyzej mnie ubujecie
e025.gif

Puchatku,asialc,Ewcia,Kiniusia,idarnowska,wagnies,Antiope,Iwonka pozdrawiam co tam u was?

reklama
witajcie kobietki!!!
ja mam kolejny ciężki dzień :baffled::sick::sick: gdyby nie to że muszę w pracy siedziec to nie byłoby tak źle bo właśnie najbardziej mi niedobrze jak długo siedze :no:no i dzisiaj to już myślę co powiedziec szefowi żeby wcześniej pójśc do domku bo naprawdę mi źle a to dopiero środa:-( wczoraj większość popołudnia przespałam i dziś pewnie znowu sie na to zanosi
Wszytkim życzę miłego dnia i dużo ciepełka posyłam :tak::tak:
Ataata no brzusio miodzio :tak::tak: śliczny apartamencik ma Twoje maleństwo :-)

Witajcie Dziewczynki:-)
Puchatka
jesteśmy z Tobą, mdłości w końcu przejdą, ja już wiem, że kolejny miesiąc w plecy, bo od rana gości u mnie @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bastra ja już po kawce;-)

Fifi niezła laseczka z Ciebie:tak:, sukienka ecru po prostu boska

Kawka Bastra?? Bardzo chetnie!! Najlepiej cappuccino:-):-) Dzieki z akomplement, ale nie jestem fotogeniczna. :sorry2::sorry2:Wkleilam najladniejsze fotki, reszta jest do d....y!:sorry2:! Co do buziaczkow, to tez zaluje, ze niektore laseczki nie chca sie ujawnic. Ale coz, nie bedziemy zmuszac.:-(
Bastra skad masz takie super emotikony??:-p:-p
Puchatko dasz rade. Jestes w ciazy, wiec zdrowie Puchalinka i Twoje jest teraz najwazniejsze.:tak::tak: Zwolnij sie i polez bezczynnie w domu, bo od maja nie bedziesz miala ku temu okazji.;-)
Lenna spisz??:confused:

Bastra spróbuje porozmawiac z szefem nie mówąc mu że jestem w ciązy i jakoś wyrwac sie do domku :eek:
moreme wiem ze to minie i że to wszystko dla dobra fasolki ale dzisiaj zdecydowanie na nic nie mam siły normalnie taki flaczek jestem:confused: wspólczuję @ i mam nadzieję że przyszła sie w tym miesiace pożegnac bo sie dłuzszy czas nie pojawi

Witajcie Dziewczynki:-)
Puchatka
jesteśmy z Tobą, mdłości w końcu przejdą, ja już wiem, że kolejny miesiąc w plecy, bo od rana gości u mnie @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bastra ja już po kawce;-)

Fifi niezła laseczka z Ciebie:tak:, sukienka ecru po prostu boska
Dzieki Moreme:-):-):-) I ja?? Udalo Ci sie przekonac mezusia do kolejnej dzidzi??:confused::confused:
Puchatko lepiej powiedz szefowi o ciazy, bo jak nie daj Boze zaczniesz sie czuc zle, i bedziesz musiala isc na zwolnienie nagle to zostawisz go samego, nie dajac mu czasu na znalezienie zastepstwa. Nie mowie, o jakichs powaznych sprawach, ale wystarczy,z e nasila Ci sie mdlosci i zawroty glowy.

Bastra spróbuje porozmawiac z szefem nie mówąc mu że jestem w ciązy i jakoś wyrwac sie do domku :eek:
moreme wiem ze to minie i że to wszystko dla dobra fasolki ale dzisiaj zdecydowanie na nic nie mam siły normalnie taki flaczek jestem:confused: wspólczuję @ i mam nadzieję że przyszła sie w tym miesiace pożegnac bo sie dłuzszy czas nie pojawi
Wiem Puchatko, że łatwo nam mówić, mnie przy pierwszej ciąży trzymały do końca czwartego miesiąca:shocked2:, jak już minęły to byłam happy jak nigdy:-D

reklama
udało fifi:-D Zapytał, czy nie odpuszczę. Ja na to, że absolutnie NIE i przypomnę się za kilka lat. No to poddał się i łaskawie ;-) się zgodził:szok:. Czekam aż skończy się @ i zabieram się do roboty:-):-):-)

Do góry