reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Pewnie Beatka gwałci i wykorzystuj. Mial na odpoczynek pol roku, wiec nie moze narzekac. Mial czas na zregenerowanie sie i wytworzenie super-torped
d010.gif

reklama
Ależ ja się z wami absolutnie zgadzam z tym heblowankiem. O dzidzi wspomniałam tylko przykładowo. Oczywiście heblowanko jest kolejną rzeczą, która bez faceta to tak niebardzo. Dobre heblowanko wynagradza nam prawie wszystkie ułomności rodu męskiego. ;-)

Niezly lowelas z niego. W takim wieku miec 4 regularne laski to niezly wynki. I wykombinowac to tak, zeby sie nie bily o niego:-D:-D:-D:-D:-D

Gozej Antiope jak i heblowanko jest do d....y!! Wtedy to kaplica Antiope jestes wodnik??

Bastra super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A moj synek juz mi tu mowi- ze moj czas przy komie sie skonczyl, teraz jego kolej. W poniedzialek idzie do przedszkola, wiec do 13;30 komputer bedzie moj, tylko moj........

Bawia sie wszyscy razem, o dziwo. Tatus tez mial pelno kolezanek, nawet chodzil do babskiej szkoly- byly same baby a on byl jeden. To sobie popatrzal hahaha.......

reklama
Do góry