reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Średni mam dziś nastrój, bo siedzę dziś w domu i się nudzę. Nową pracę zaczynam w poniedziałek, a w starej mam urlop. Mam dużo czasu na myślenie, więc myślę o tym, co ostatnio zaprząta większość moich myśli. Nadinterpretuję i wymyślam objawy i będzie straszne rozczrowanie kiedy przyjdzie @. Muszę się czymś zająć, bo się zadręczę...

reklama
Średni mam dziś nastrój, bo siedzę dziś w domu i się nudzę. Nową pracę zaczynam w poniedziałek, a w starej mam urlop. Mam dużo czasu na myślenie, więc myślę o tym, co ostatnio zaprząta większość moich myśli. Nadinterpretuję i wymyślam objawy i będzie straszne rozczrowanie kiedy przyjdzie @. Muszę się czymś zająć, bo się zadręczę...

Rozumiem Cie doskonale kochana. Sama w kazdej wolnej chwili myle o tym jak by wygladalo moje zycie z dzieckim. Ogladam wozki i lozeczka w necie, ubranka na allegro, i przegladam strony z imionami. Obajwow juz nie interpretuje. Jak mnie cos boli to na @, jak tem rosnie to infekcja. Staram sie, zeby nie rozczarowywac sie co miesiac. Glowa do gory. W koncu sie uda. Kazdej z nas:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Samca dorwę dopiero wieczorem. Jestem niewyżyta, bo wczoraj nam się nie udało, bo musiał jechać do pracy, bo żona kolegi, który był na zmianie zaczęła rodzić i ktoś musiał go zastąpić.
A tak apropos facetów, to doskonałym prezentem dla faceta na urodziny są gokarty. Mój strasznie się ucieszył.

Antiope dorwij samca.
Fifi widze ze udzielilas sie na troche intymnosci, znowu z igly widly.

Tak. Boze, ze te baby nie maja gorszych problemow w zyciu. Jak facet lubi takie filmy a baba bedzie mu awantury robic, to bedzie ogladal jak jej nie bedzie. Wiec chyba jednak lepiej przemoc i razem ogladac. Facet to wzrokowiec. Lubi popatrezc. nawet nie na sama babke tylko na sytuacje.

Samca dorwę dopiero wieczorem. Jestem niewyżyta, bo wczoraj nam się nie udało, bo musiał jechać do pracy, bo żona kolegi, który był na zmianie zaczęła rodzić i ktoś musiał go zastąpić.
A tak apropos facetów, to doskonałym prezentem dla faceta na urodziny są gokarty. Mój strasznie się ucieszył.

Ja swojemu zafundowalam n aurodziny dzien w Akademi Bezpiecznej Jazdy. Wyszalal sie i byl szczesliwy jak dziecko. Tylko to niestety droga zabawa, bo jeden dzien ok 5 godzin kosztuje prawie 600zl. Ale wczesniej sie zaczelam przygotowawyac do tego i zbieralam po woli kase.

Ja np., lubie ogladac M jak Milosc:evil::evil:

reklama
Do góry