1.Antiope
2.Ewcia81
3.Beata2710
4.Mamusiasynusia
5.Sylcia 31
6.Fifi
7. Lenna
8.madigirl
9. Eliczek24
10.kiniusia
11. Ilona. - idarnowska
12- czyli Dorota27
13.Elza ab
14. Gosia_pl
15. Niesamowita
16. kasia_2005
Hihi,Dorotka,jak nic dostałaś dodatek czyli, bardzo oryginalnie

Oj,to wyśmienity pomysł z wątkiem zamkniętym,gdyż za dużo wątków tu i cięzko tak wszędzie się udzielać,bo..nie będzie czasu na staranka, hihi,bo do tej pory cięzko było,staranka pomiędzy jednym a drugim postem w różnych wątkach. A wystarczy jeden a konkretny
fuj,ratunku..ale śmierdzi..wybaczcie,ale moje psy(dwa plus kot) okropnie pierdzą właśnie.Normalnie aż piecze w oczy.Nie mają sumienia i litości nade mną.I najlepsze, że chrapią przy tym w najlepsze..
Miłego wieczorku Wam życzę. No ja nie mogę wykorzystać mężula, rozchrował się bidulek (dzielnie wyciągał synowi gile fridą),a najgorsze że jak przed każdą @ jestem podminowana-również seksualnie. Najchetniej rzuciłabym się na niego..no ale jeszcze mi padnie biedaczek. No ale Wam życzę cudownego rozładowania napięcia
Antiopeale tak własnie dokładnie jest. My kobietki roztrząsamy wszystko,rozrabniamy,analizujemy..i oczekujemy tego samego. A mężczyżni załatwiają wszystko jednym posunięciem.A że dostalas ulubione rafaello,to WIELKI znak przeprosin i znak że koniec tematu.Niestety,taka natura faceta,no i nas