reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie wieczorkiem :-):-):-).
Dopiero wrociłam ze szkoły :tak::tak::tak:
Antiope ja tez chce się zapisac do listy :-)
10. Ilona. - idarnowska

Jutro zaczynam praktyki w przedszkolu :-D:-D:-D.
Troche zaczynam sie stresować hihihi:-):-):-)

reklama
Witam:tak:
Jakos tak zbieram zeby sie do was odezwac i ciagle cos mi przeszkadza. Podczytuje was codziennie i kibicuje kazdej.
U mnie dalej bez efektu, choc sie staramy intensywnie:-(Staram sie wierzyc, że jak i u Puchatki taki i u mnie w koncu cud nastapi.
Buźki sle dla was
ps.jak sie przenosicie to ja tez chce z wami - samej trudno walczyc z przeciwnosciami losu
1.Antiope
2.Ewcia81
3.Beata2710
4.Mamusiasynusia
5.Sylcia 31
6.Fifi
7. Lenna
8.madigirl
9. Eliczek24
10.kiniusia
11. Ilona. - idarnowska
12- czyli Dorota27
13.Elza ab

Dorotko witaj :-):-):-)

Kiniusia witaj :-):-), czytaj czytaj :tak::tak: też mam dużo do nadrobienia :-D:-D:-D

Eliczek witaj :-):-). Co do dni to nie tak trudno je wystrzelić... odkad mierzę temperaturę wiem już coraz więcej o swoim organizmie :tak::tak:.

Bastra witaj :-):-) eh niedobra @.....

Ewciu damy rade i bedziemy miec fasolki, do stycznia troche czasu ale wytrzymasz :-):-):-).

Antiope ojej
a020.gif
alez problemow z tymi mężczyznami....

Beatko silna jesteś kobietką :-):-)

Sylcia teraz jest już OK. :-):-) ale czasami przychodzi smutek....

Ewciu gdyby nie mąż, wy i dziewczynki z 28 dni byłoby ze mną ciężko.....
Wiem,że mikroporonienia zdarzają się czesto ale test i beta wyszly pozytywne a potem sie zaczęło.......

madigirl nie martw się bedziemy mialy te 2 kreseczki :-):-):-)

Witaj kochana smutasz z powodu nie udanego teściku no wielka szkoda że to nie fasoleczka ale jak to mówią do trzech razy sztuka na pewno się uda zobaczysz. Ja wieże ze niedługo odwiedzi was dzidzia. Będzie dobrze inaczej być nie może :-):-):-)

Sabinko to nie tak,ze test nie wyszedl.... beta i test były dodatnie ale fasolka sie nie utrzymała :-:)-(.
Najgorsze w tym jest to,ze w piatek dostalam strasznego krwotoku , pojechalismy do ginekologa a on mnie nie chcial przyjąć i jeździlismy od jednego do drugiego i nic.....
Byłam taka bezradna i wiedziałam,że to już koniec
a060.gif

Witam:tak:
Jakos tak zbieram zeby sie do was odezwac i ciagle cos mi przeszkadza. Podczytuje was codziennie i kibicuje kazdej.
U mnie dalej bez efektu, choc sie staramy intensywnie:-(Staram sie wierzyc, że jak i u Puchatki taki i u mnie w koncu cud nastapi.
Buźki sle dla was
ps.jak sie przenosicie to ja tez chce z wami - samej trudno walczyc z przeciwnosciami losu
hej elza..
wiesz co ja tez zawsze siebie do puchatki porównuje,tzn pocieszam sie,ze własnie jak ona kochana tyle wyczeiwala i ma fasoleczke,,to myśle,ze wszystkim naam sie uda.....wierze w to,,na każdego przyjdzie pora...

Sabinko to nie tak,ze test nie wyszedl.... beta i test były dodatnie ale fasolka sie nie utrzymała :-:)-(.
Najgorsze w tym jest to,ze w piatek dostalam strasznego krwotoku , pojechalismy do ginekologa a on mnie nie chcial przyjąć i jeździlismy od jednego do drugiego i nic.....
Byłam taka bezradna i wiedziałam,że to już koniec
a060.gif

oj no to kiepsko,,przeżyłas swoje...ale powiem ci szczerze,ze ponad 60% ma takie poronienia,,i one zawsze na @ sie nachodza,,,głowa do góry,,będzie oki,,,przyjdzie na ciebie pora kochan,,,trzymaj sie cieplutko...

Zaraz ide na ploty do mamusi......hihihi...... Jakos mi zawsze smutno w niedziele.
Ja to mam teściowa do gadania narazie :-)
Dziś to chyba taka pogoda i to ciśnienie wpływa na wszystkich. U mnie to wszyscy domownicy poszli spac popołudniu.
Mam nadzieje że to czego ja pragnę też się spełni. A wy takie dobre jesteście i wieże że mi się to uda :happy:

Ale wy radosne jesteście i widzę że szykuje się nowy wątek ale nie dopisze się do niego bo wiem że nikt mnie tam nie chce.
???

Hej dziewczynki. Jestem, ale jakoś nie mogę pisać. Za godzinę przychodzi P i stresuję się naszą rozmową. Ale cały czas was czytam. Pozatym rozmawiałam przez telefon z mamą. Ona jest kochana i zawsze mogę jej się zwierzyć ze swoich problemów.
Trzymam kciuki za Ciebie (i przytulam mocno) - będzie dobrze.

Myślę dziewczynki, że poczekam z wysłaniem listy do końca dnia, żeby wszystkie dziewczynki, które byłyby zainteresowane zdążyłyby wejść na forum.
A jaki tytuł? Może Staraczki-wspieraczki wystarczy?
Super mi się podoba.

U mnie w domu dziś jest szpital, a w zasadzie od wczoraj. Mały w czwartek i piątek wymiotował, a dziś ma rozwolnienie i kupka, aż biała jest. Zapodałam mu leki i mam nadzieje, że będzie dobrze. Małż wczoraj to z tej i z tej strony latał, a dziś tylko z jednej :) tej grubszej. Normalnie szpital. Złapali chyba jakiegoś wirusa. Do tego mały brzydko kaszle. Dobrze, że mam urlop to małego podkuruje. Nasmazyłam placków z jabkiem i bananem i narazie chłopaki są ok. Tylko, że ja po tych słodkich plackach zjadłam puszke wędzonych szprotek. Dziwne co? T. lata i się śmieje, że jestem w ciąży, a teściowa głupio się na mnie patrzy. A ja wiem, że nie jestem w ciąży. Uffff - to nasze życze straczek czasami bywa ciężkie.:tak:

Kasiu witaj tutaj.
Ilonko trzymam kciukasy za jutrzejszy dzień.

Informuję tylko że jestem na liście pod nr 12, ale ma być tylko "Dorota27" a nie "czyli Dorota27".

Ewciu po tym wydarzeniu chociaz wiemy ,ze sie udaje i te dwie kreseczki sa do zrealizowania :-):-):-)

ojejciu no to u ciebie w domku naprawde nieciekawie mamusiasynusia. oby wirusisko szybko sobie od was poszło....

reklama
Mam nadzieje że to czego ja pragnę też się spełni. A wy takie dobre jesteście i wieże że mi się to uda :happy:
Ale wy radosne jesteście i widzę że szykuje się nowy wątek ale nie dopisze się do niego bo wiem że nikt mnie tam nie chce.
Ale co mi tam :sorry:
ale teraz wyjechałasz tekstem,,chyba chcesz nas obrazić,,,,przeciez jesteś z nami,a my z tobą,,nie pisz tak brzydko na nas,bo wychodiz na to,ze to my beee jesteśm i nie chcesz z nami na inny wątek iść...
nie kumam dlaczego??

Do góry