reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Dziewczynki jesteście kochane!!! Jak tak dalej pójdzie, to zostanę zasypana deszczem farelek i zamiast chłodni będę mieć saunę ;-)
Mamusiasynusia fajnie by było się spotkać jak przyjedziesz do Krakowa. Na żywo przekażesz mi trochę fluidków i pójdziemy sobie na soczek. Jak coś, to pisz na pw.

Laseczki ja swojego czasu też na polskich lekarzy narzekałam. Ale po 1.5 roku życia w Irlandii lecę do nich z otwartymi rękami. Tu są już na maxa beznadziejni i na niczym sie nie znają, szkoda gadać

Dorotko, jestem w takiej samej sytuacji. W Szkocji jest nie lepiej... niestety.
CHociaż dziewczyny, które tu rodziły, nie marzekały na opiekę w szpitalu i podczas porodu.
Ale ja już wiem, że moja kolejna ciąża też zakończy się cesarką. I jednak wolałabym rodzić w Polsce.
Zawsze jak jadę w odwiedziny do kraju, to robię sobie u=i rodzince przeglądy u różnych specjalistów.
Czy u Ciebie z dentystami też jest tak źle?

Sylcia no niestety też nie polece lekarza, ale moge coś Ci doradzic..
Skoro masz fajną babeczke ito na fundusz, to ja bym na Twoim miejscu mimo wszystko sie do niej zapisła, mimo że dopiero na styczeń. Jak zajdziesz w ciąze to już Cie takie terminy długaśne nie będą obowiązywać, wiem po sobie (chodze tez na fundusz i czasem np musze przyjśc za tydzień i niema przebacz, muszą mnie wcisnąć)
Między czasie może znajdziesz kogoś też dobrego, ale wizyte na styczeń bedziesz mieć juz zaklepaną, w razie czego:tak:
No ale to moje zdanie

Kiniusia nie fo****e sie, tak sobie zartowałam;-)

Ataatko wiem że masz 100% racji, tylko że 16 odbieram wynik cytologii który zleciła mi właśnie ta babeczka, ona przyjmuje w moim mieście raz w miesiącu, ale w październiku skończył się jej limit i w tym roku nie będzie jej już. A w Sączu mogę się zapisać dopiero na styczeń, więc trochę nie wiem co robić, bo z wynikami trzeba by już się skonsultować, a nie za ok 3 miesiące:no::no::no:.

kurcze lasencje, alescie naskrobaly....;-) staram sie czytac...i rozumiec...bo @ przylazla i ie skupic nei mozna....skubana jedna....
napisze troszke, bo zupelnei o mnie zapomnicie...
ataatka...kobietke masz i to ona cie tak po narzadach wewnetrzych zaiwania...silna babka bedzei....daria...slicznie...i jak przyjdzei jej czas w przyszlosci to na bb bedzei twoja nastepczyni siedzeic ;-) no i pewnie ze cie chcemy na zamknietym
fifi...skarbenku....gratuluje....uwielbiam sluby z zaskoczenia...cos jak u mnie ;-) te sa najlepsze ;-)
iwonko...rowniez gratuluje:-)
mamusia...no tak...wpadlas ;-) kontrolowanie oczywiscie;-):tak:
pozdrawiam was wszystkie: kiniusia, beatka, sylcia, mufka, antiope, elza, gosia, eliczek, puchatko (nasz dobry omenie), aga, idarnowska, dorota, kasia...jesli ktoras pominelam, to mi to prosze wypomnac:tak:
a co sie stalo z hausfrau ?
i co z wagnies..czy ona kiedys jeszcze do nas wroci?

mam pytanie-prosbe: pamietacie nasze skroty, tego co sie na watku dzieje...ma ktos ochote na zrobienie zestawienia.... :confused: bo wy ostatio to bardzo "plodne" na watku jestescie...staram sie czytac...naprawde
milego wieczorku:-)

reklama
Do góry