E
Ewcia81
Gość
ja wiem kochana,,ja tylko żartowałam,heheprzepraszam ewciu:-( nie chcialam :-(
ja tez nieraz zapominam o kilku,,bo tyle nas ze ohohoh

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wiem kochana,,ja tylko żartowałam,heheprzepraszam ewciu:-( nie chcialam :-(
ja wiem kochana,,ja tylko żartowałam,hehe
ja tez nieraz zapominam o kilku,,bo tyle nas ze ohohoh![]()
Lenna gdzieś była jak Cie nie było;-)
No widzisz to lasezka mnie tak naiwania po wnętrznościach!! dobrze mówiłyście, bedzie mała bokserka z niej coś tak czuje.
Co do streszczenia wątku to ja sie nie nadaje doo taki8ch rzeczy, Ty byłaś w tym najlepsza... z resztą mi przyszło nadrobic dosłaownie 3 dni i w połowie już nie wiedziałam oco chodzi
A słyszałam że wredota Fifi "była" dziś u Ciebie na skardze;-)
![]()
Laski ale skrobiecie, nie mozna zostawic Was na 15 minut. Bo potem to ciezko juz .......tyle postow, stukacie.
Oj Lenka Lenka..ten tego...u mnei na skardze...ze niby fifi...ze niby wredota...ten tego.... no bo wiesz... fifi to bardzo eleganckie imie...i wogole.... i ten tego....my....ja i fifi...ale my przeciez jestesmy niewinne...okazy czystosci, spokoju i rownowagi...no nieskalane dusze;-)