reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Nie no sylcia no to wyniki badań musisz koniecznie skonsultyować jak najszybciej, a nie za 3 miesiące. Kurcza musisz poszukać jakiegoś innego lekarza

Lenna gdzieś była jak Cie nie było;-)
No widzisz to lasezka mnie tak naiwania po wnętrznościach!! dobrze mówiłyście, bedzie mała bokserka z niej coś tak czuje.
Co do streszczenia wątku to ja sie nie nadaje doo taki8ch rzeczy, Ty byłaś w tym najlepsza... z resztą mi przyszło nadrobic dosłaownie 3 dni i w połowie już nie wiedziałam oco chodzi:-D
A słyszałam że wredota Fifi "była" dziś u Ciebie na skardze:confused:;-):evil:

ja wiem kochana,,ja tylko żartowałam,hehe
ja tez nieraz zapominam o kilku,,bo tyle nas ze ohohoh:happy2:

najchetniej pisalabym tutaj jak jeszcze niedawno temu...duuuzo...marudzilam, ze bez stalej pracy trudno sie zdecydowac na dzidzie (ze wzgledow finansowych)...ale teraz robotka jest...troszke czasu brak...ale decyzja o maluszku przynajmniej sie utwierdzila....
dziewuszki...zycze wam II

Lenna gdzieś była jak Cie nie było;-)
No widzisz to lasezka mnie tak naiwania po wnętrznościach!! dobrze mówiłyście, bedzie mała bokserka z niej coś tak czuje.
Co do streszczenia wątku to ja sie nie nadaje doo taki8ch rzeczy, Ty byłaś w tym najlepsza... z resztą mi przyszło nadrobic dosłaownie 3 dni i w połowie już nie wiedziałam oco chodzi:-D
A słyszałam że wredota Fifi "była" dziś u Ciebie na skardze:confused:;-):evil:

robote zalapalam..."zbieram" na dzidzie;-)
ten tego...u mnei na skardze...ze niby fifi...ze niby wredota...ten tego.... no bo wiesz... fifi to bardzo eleganckie imie...i wogole.... i ten tego....my....ja i fifi...ale my przeciez jestesmy niewinne...okazy czystosci, spokoju i rownowagi...no nieskalane dusze;-)

Laski ale skrobiecie, nie mozna zostawic Was na 15 minut. Bo potem to ciezko juz .......tyle postow, stukacie.

hehe...to sobie wyobraz ile ma czytania ten, kto raz na dzein na bb zaglada ;-)

no nic lasencje...milego wieczorku i doskonalenia rzemiosla heblarskiego....cwiczenie czyni mistrza.....

a ja weszłam,aby powiedizec narazie,do juterka
ja jzu kompika wylaczam i zmykam sobie,,bo mus spr prace,,,i poelze w wyrkuz synkiem,,

dobranoc juz mowie wam,paa

ten tego...u mnei na skardze...ze niby fifi...ze niby wredota...ten tego.... no bo wiesz... fifi to bardzo eleganckie imie...i wogole.... i ten tego....my....ja i fifi...ale my przeciez jestesmy niewinne...okazy czystosci, spokoju i rownowagi...no nieskalane dusze;-)
Oj Lenka Lenka..
Tak tak, wy obydwie jesteście okazy czystości i spokoju, ja już o tym najlepiej wiem:evil::evil::evil:

Dobranoc wszystkim

reklama
Do góry