reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Czy ja moge tez do tej imprezki dolaczyc na chwilke mimo ze mnie nie dotyczy..ale sie ciesze ze sie udalo i juz za kilka dni wateczek bedzie funkcjonowal i osoby majace nie pokolei w glowie nie beda juz psuc nerwow i robic sobie zarty...... Pisze na chwilke bo musze mojego rozbujnika isc uspac.Juz mam dosyc dzisiejszego dnia ..Ufff

Dla mnie mleczko i ta truskawka z czekolada:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Ataata no trudno,stalo sie .Skleisz i bedzie dobrze:tak::-):-):-):-):-)
Kiniusia trzymam mocno kciukasy:-):-):-):-):-):-)

A Puchtaka sie tu tez nie odzywala??? Bo na majowkach tez jej nie bylo....Chyba mama miala do niej przyjechac i dlatego sie nie odzywa.....

Oj Ataatko mały zonk ci się przydarzył. Ale mężuś na pewno jakoś to naprawi.
Imprezke juz zaczełyście, alkoholu wypiłyście to teraz jeszcze zaśpiewajcie trala lala, trili lu my staraczki idziem w cug hihihi

Oj Ataatko mały zonk ci się przydarzył. Ale mężuś na pewno jakoś to naprawi.
Dorotko nie mam męża niestety, jestem tj. sama... mieszkam z rodzicami teraz...

A dziewczyny ciul z tym łóżeczkiem, sklei sie. Gorsze to to, że przed chwilą sprawdziłam i niemam go gdzie postawić.. poprostu sie przeliczyłam, centymetrem to sobie jednak można mierzyć, a żeczywistośc jest inna. I tu mam zonka dopiero, bo centralnie nie mam miejsca na to łóżeczko:-(
Dobra ale koniec tematu

Ups, to teraz ja Ataatko zonka zapuściłam z tym mężem. Sorki, no ale ja nie wiedzialam i tylko to mam na swoją obronę. Wybaczysz mi?

A swoją drogą to nie powinnam uznać z góry, że każda z was jest mężątką. Be Dorotka. Obiecuję poprawę w tej materii

reklama
Do góry