E
Ewcia81
Gość
Oj tam nic się nie stało, nie miała czasu na czytanie postów bo suwaczki podziwiała![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tam nic się nie stało, nie miała czasu na czytanie postów bo suwaczki podziwiała![]()
no wiem,on tez mi to obiecuje juz za tydzien w sobote,,mam smarowac tłek cebulą.hahaaaNo wiesz....lanie w tylek , to meza od mezusia dostaniesz..........hihihi.......
wiem wiem,,juz czekam,,cebuli nakupiła 2kg dzisiaj,hahahSmaruj, mala....smaruj....jak maz wroci, nie bedzie ucieczki....hihihi.....
Sylcia...Wiecie co jest nas tak dużo, że naprawdę można kogoś przeoczyć, ja jeszcze nie próbowałam wymienić każdej z osobna, bo na pewno wiele z was bym pominęła, a nie chcę
Dlatego buziaczki dla Wszystkich starających ;-);-);-)
Kiniusia opcja "jutro test a betka w poniedziałek" jest idealnaJutro piątek,więc pewnie wyniki dopiero w poniedziałek by były,więc zastanawiam się jeszcze nad opcją-jutro test,a w poniedziałek betka.![]()
ja,,w zadnym wypadku...Ewcia lańsko na tyłek jak nic
Nieładnie tak nie czytać postów innych, oj nieładnie....
Czyżbyś wzięła przykład z jednej naszej koleżankiczy byłej koleżanki
;-)