reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Smaruj, mala....smaruj....jak maz wroci, nie bedzie ucieczki....hihihi.....
wiem wiem,,juz czekam,,cebuli nakupiła 2kg dzisiaj,hahah
ale i tak staranek nie bedzie,tzn heblowanko na maksa tak,,ale to niete dni,,bo przed sama @ mąz przyjedize,,takż enapewno nici z fasolki,,,dopiero w grudniu coś będzie mozna zainicjować,,,ach z ta jego praca,,wsyztsko od tego zależne...

Cholera na chwile was zostawić...:angry::baffled: to nabazgrolicie tyle, że głowa boli

Wiecie co jest nas tak dużo, że naprawdę można kogoś przeoczyć, ja jeszcze nie próbowałam wymienić każdej z osobna:-D:-D:-D:-D:-D, bo na pewno wiele z was bym pominęła, a nie chcę :tak::tak::tak::tak::tak: Dlatego buziaczki dla Wszystkich starających ;-);-);-)
Sylcia...:dry:to jak bedziesz takie buziaki posyłać, to ja nigdy ich nie dostane...:-(ani Puchatka, ani Iwonka ani inna ciężarówa:dry::-p

Jutro piątek,więc pewnie wyniki dopiero w poniedziałek by były,więc zastanawiam się jeszcze nad opcją-jutro test,a w poniedziałek betka.:tak:
Kiniusia opcja "jutro test a betka w poniedziałek" jest idealna:tak:

Ewcia lańsko na tyłek jak nic:tak:
Nieładnie tak nie czytać postów innych, oj nieładnie....:dry:
Czyżbyś wzięła przykład z jednej naszej koleżanki:confused: czy byłej koleżanki:confused:;-)

Ewcia lańsko na tyłek jak nic:tak:
Nieładnie tak nie czytać postów innych, oj nieładnie....:dry:
Czyżbyś wzięła przykład z jednej naszej koleżanki:confused: czy byłej koleżanki:confused:;-)
ja,,w zadnym wypadku...
tak ajkoś mi sie nie chciało,,chciałams zybko odpisac,,no to tylko przeczytalam posty z pierwszej strony....:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
z2601785A.jpg
To ja przyniosłam ciasto na imprezę, a będzie ona w
ogóle ;-)

Do góry