reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

mufka staralam sie od wiosny,kilka mcy bralam luteine i nic potem clo i nic a w zeszlym cyku nie bralam clo ze strachu i jednak chyba zafasolkowalam:)

reklama
rudka bardzo się cieszę że Ci się udało:-) Przyznam Ci się że zawsze ciekawi mnie po jakim czasie nasze forumowe staraczki się wystarały bo jeśli chodzi o mnie to leci 22 cykl i każde udane zafasolkowanie napawa mnie nadzieją i optymizmem ;-)pozdrawiam gorąco :tak:

A co kupiłybyście 2,5 letniej dziewczynce. Córa mojej przyjaciółki to taki mały kochany zbójnik jest. Myślę, że będę mogła wydać koło 50zł.
Dla siebie muszę w końcu kupić płaszczyk na zimę.

Hej dziewczynki! To jeszcze raz ja na chwilke. Zrobilam drugi tescik innej firmy i tez wyszla tylko jedna krecha...:zawstydzona/y: Czyli ten z dwoma kreskami musial byc jakis trefny:wściekła/y: Jestem z jednej strony zla sama na siebie ze sobie robilam nadzieje, a z drugiej strony ne producenta tego trefnego testu. Buuuuuuuuuu.... Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo;-) Idziemy z mezem do pubu to sobie moge wypic male piwko... 3majcie sie dziewczynki cieplutko!!! Mam nadzieje ze nigdy nie bedzicie maily takiej sytuacji jak ja... Troche mi smutno ale co zrobic... Oki, juz nie marudze i ide do pubu... Moze dzisiejsza nocka bedzie owocna:tak: Tylko jeszcze zostaje te 12 dni spoznienia@... Chcac nie chcac trzeba isc do lekarza... Oki lece.... Buziaczki:*

madigirl strasznie mi przykro :-( Z tym spóźniającym się @ koniecznie idź do lekarza, żebyś jak najszybciej mogła zacząć kolejny cykl starań, który napewno będzie owocny

A co kupiłybyście 2,5 letniej dziewczynce. Córa mojej przyjaciółki to taki mały kochany zbójnik jest. Myślę, że będę mogła wydać koło 50zł.
Dla siebie muszę w końcu kupić płaszczyk na zimę.
Hmmm trudno powiedziec bo nie wiem co ta dziewczynka ma w domu z zabawek.Powiem tak ze moje dziecko na dzien dzisiejszy najbardziej bawi sie klockami(kupilam jej ostatnio duzy wor duzych klockow ktory codziennie kilka razy zbieram :-p) lubi rysowac,koklorowac ma taki znikopis ze stepelkami.Na allegro sa fajne stepelki ze zwierzatkami,Znikopis fajna sprawa __ZNIKOPIS DOMEK__ + LICZYDŁO + DŁUGOPIS__ (267643035) - Aukcje internetowe Allegro no nie wiem co do radzic jesli masz sie zmiescic w tej kwocie.Mysle ze maskotek napewno ma duzo wiec to odpada chyba ze takiego pieska co chodzi i szczeka....

Dzięki Iwonka za radę. Cały problem w tym, że mała ma masę zabawek. Ma i lkocki i kredki. Maskotek ma na tony, a chodzącego pieska jej nie kupię, bo ma 2 prawdziwe i dodatkowo 2 koty.
Ale takiego znikopisu, to chyba nie ma. :-)

A cos takiego ma jak w IKEA sa EDUKACYJNA ZABAWKA KOLEJKA NOWOŚĆ!!!! (265273454) - Aukcje internetowe Allegro

Bo na odkurzacze,pralki czy kuchenki to jeszcze za mala raczej... Lub sanki ewentualnie jesli jseeszcze nie ma:)KUCHNIA + NACZYNIA + AKCESORIA !!! SUPER !!! W-wa (265747362) - Aukcje internetowe Allegro
Lub taka m,ala kuchnie
Lub mikrofon MIKROFON ESTRADOWY KARAOKE SUPER OKAZJA NOWE! (267581447) - Aukcje internetowe Allegro
To jest tez fajne TABLICA DWUSTRONNA MAGNETYCZNA I DO PISANIA KREDĄ (266730251) - Aukcje internetowe Allegro

No nic zaraz zmykam spac bo mi krzyz sie odzywa...Mam nie wygodne krzeslo.DOBRANOC

reklama
Obie ma i wogóle się tym nie bawi. Ona najbardziej lubi zabawki sportowe, np rowerki, czy zjeżdżalnię, którą jej kupiłam na drugie urodziny, albo basen, który kupiłam jej wcześiej

Do góry