reklama
rudka bardzo się cieszę że Ci się udało:-) Przyznam Ci się że zawsze ciekawi mnie po jakim czasie nasze forumowe staraczki się wystarały bo jeśli chodzi o mnie to leci 22 cykl i każde udane zafasolkowanie napawa mnie nadzieją i optymizmem ;-)pozdrawiam gorąco 

madigirl
Zadomowiona(y)
Hej dziewczynki! To jeszcze raz ja na chwilke. Zrobilam drugi tescik innej firmy i tez wyszla tylko jedna krecha...
Czyli ten z dwoma kreskami musial byc jakis trefny
Jestem z jednej strony zla sama na siebie ze sobie robilam nadzieje, a z drugiej strony ne producenta tego trefnego testu. Buuuuuuuuuu.... Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo;-) Idziemy z mezem do pubu to sobie moge wypic male piwko... 3majcie sie dziewczynki cieplutko!!! Mam nadzieje ze nigdy nie bedzicie maily takiej sytuacji jak ja... Troche mi smutno ale co zrobic... Oki, juz nie marudze i ide do pubu... Moze dzisiejsza nocka bedzie owocna
Tylko jeszcze zostaje te 12 dni spoznienia@... Chcac nie chcac trzeba isc do lekarza... Oki lece.... Buziaczki:*

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Hmmm trudno powiedziec bo nie wiem co ta dziewczynka ma w domu z zabawek.Powiem tak ze moje dziecko na dzien dzisiejszy najbardziej bawi sie klockami(kupilam jej ostatnio duzy wor duzych klockow ktory codziennie kilka razy zbieramA co kupiłybyście 2,5 letniej dziewczynce. Córa mojej przyjaciółki to taki mały kochany zbójnik jest. Myślę, że będę mogła wydać koło 50zł.
Dla siebie muszę w końcu kupić płaszczyk na zimę.

Antiope
Fanka BB :)
Dzięki Iwonka za radę. Cały problem w tym, że mała ma masę zabawek. Ma i lkocki i kredki. Maskotek ma na tony, a chodzącego pieska jej nie kupię, bo ma 2 prawdziwe i dodatkowo 2 koty.
Ale takiego znikopisu, to chyba nie ma. :-)
Ale takiego znikopisu, to chyba nie ma. :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Albo kolejke MINI CIUCHCIA Z WAGONIKAMI na baterie (264769317) - Aukcje internetowe Allegro
,znikopis fajna sprawa....kolejka w brew pozoreo dla dziewczynek tez zabawa.No sa jeszcze farby do malowania rekoma i ciastolina ale niby od 3 lat choc kupuja mlodszym dzieciom.No i kwestia czy mamam by byla zadowolona z takiej zabawy
,znikopis fajna sprawa....kolejka w brew pozoreo dla dziewczynek tez zabawa.No sa jeszcze farby do malowania rekoma i ciastolina ale niby od 3 lat choc kupuja mlodszym dzieciom.No i kwestia czy mamam by byla zadowolona z takiej zabawy
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A cos takiego ma jak w IKEA sa EDUKACYJNA ZABAWKA KOLEJKA NOWOŚĆ!!!! (265273454) - Aukcje internetowe Allegro
Bo na odkurzacze,pralki czy kuchenki to jeszcze za mala raczej... Lub sanki ewentualnie jesli jseeszcze nie ma
KUCHNIA + NACZYNIA + AKCESORIA !!! SUPER !!! W-wa (265747362) - Aukcje internetowe Allegro
Lub taka m,ala kuchnie
Lub mikrofon MIKROFON ESTRADOWY KARAOKE SUPER OKAZJA NOWE! (267581447) - Aukcje internetowe Allegro
To jest tez fajne TABLICA DWUSTRONNA MAGNETYCZNA I DO PISANIA KREDĄ (266730251) - Aukcje internetowe Allegro
No nic zaraz zmykam spac bo mi krzyz sie odzywa...Mam nie wygodne krzeslo.DOBRANOC
Bo na odkurzacze,pralki czy kuchenki to jeszcze za mala raczej... Lub sanki ewentualnie jesli jseeszcze nie ma
Lub taka m,ala kuchnie
Lub mikrofon MIKROFON ESTRADOWY KARAOKE SUPER OKAZJA NOWE! (267581447) - Aukcje internetowe Allegro
To jest tez fajne TABLICA DWUSTRONNA MAGNETYCZNA I DO PISANIA KREDĄ (266730251) - Aukcje internetowe Allegro
No nic zaraz zmykam spac bo mi krzyz sie odzywa...Mam nie wygodne krzeslo.DOBRANOC
reklama