reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Elzo_ab nie wiem co Ci doradzić, ale ja bym zrobiła jeszcze 1 test, ja jak byłam z Olką w ciąży to pierwszy test mi nie wyszedł, była 1 krecha, dopiero 2 , 3 dni po spodziewanej @ wyszedł pozytywny

Eliczku to kiedy masz dostać @, bo ja też gdzieś za 4 dni, choć mam nie regularnie więc może być już w niedzielę, choć mam nadzieję że się nie zjawi :-D.A nie czuję się ani trochę ciążowo ani @, tylko mnie troszkę piersi tak dziwnie swędzą, ale nie bolą:szok:

reklama
Elzo_ab nie wiem co Ci doradzić, ale ja bym zrobiła jeszcze 1 test, ja jak byłam z Olką w ciąży to pierwszy test mi nie wyszedł, była 1 krecha, dopiero 2 , 3 dni po spodziewanej @ wyszedł pozytywny

Eliczku to kiedy masz dostać @, bo ja też gdzieś za 4 dni, choć mam nie regularnie więc może być już w niedzielę, choć mam nadzieję że się nie zjawi :-D.A nie czuję się ani trochę ciążowo ani @, tylko mnie troszkę piersi tak dziwnie swędzą, ale nie bolą:szok:

No kochana!!! To się chyba coś szykuje!! Życzę Ci z całego serducha, żeby ta @ nie przyszła i oczywiście II na teście.
Ja mam dostać @ 21 listopada. Aż się boję. :baffled::confused:
Poza tym już jestem głupia z tego co się dzieje z moim ciałem. Jeśli @ przyjdzie w terminie, to i tak idę do Ginekologa, jak będę na urlopie w Polsce. Może rzeczywiście mam coś z tymi hormonami.:confused2:

Hej Dziewczynki!!!! Moja @ ma juz 16 dni spoznienia. Czekam na @ ale za nic w swiecie niechce przyjsc. Juz zaluje ze wogole bralam tabletki antykoncepcyjne.:wściekła/y: Gdyby nie one to przypuszczam nie byloby najmniejszego problemu... Buuuu...
A co tam u Was Dziewuszki??

Hej Dziewczynki!!!! Moja @ ma juz 16 dni spoznienia. Czekam na @ ale za nic w swiecie niechce przyjsc. Juz zaluje ze wogole bralam tabletki antykoncepcyjne.:wściekła/y: Gdyby nie one to przypuszczam nie byloby najmniejszego problemu... Buuuu...
A co tam u Was Dziewuszki??

Madigril, byłaś już u ginekologa??
Co ja tu mówię, ginekolog w Anglii!!!:-D:-D
Chodzi mi o to czy już robiłaś test z krwi w ośrodku zdrowia?

Siemano,,
Mnie nie bylo,gdyz na wsi siedizalamd wa dni..
szwagier mi opony zmienial,gina ze szwgaierka obalałam,hehe...no a dzisiaj jzu w domu,,ogarnekam,,bo m wraca w sobote

hehe zawzsze jakw raca to mam motyw na porzadne sprzatanie chaty,,na lśniąco,hehee

buziakuje was,papaa

i na otwarty wasz bede zagaldała obiecuje wam!!!

reklama
Do góry