reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witam Dziewczynki!!!
Eliczek 24 hehe, cos wiem na temat zimy zagranica;-) W Anglii w zeszlym roku mieli snieg przez jeden dzien doslownie. Dla Anglikow to byla normalnie tragedia narodowa:szok:. Byly ogloszenia w radiu i w telewizji ze jesli ktos nie musi wychodzic z domu to niech tam zostanie, pozamykali niektore szkoly i oczywiscie bylo mnostwo wypadkow bo Anglicy nie uzywaja wgole zimowych opon. Mielismy z mezem niezly ubaw... Aaaa i najsmieszniejsze... Ten sam tekst padl co pada co roku w polsce... "zima zaskoczyla drogowcow"...

Witam Dziewczynki!!!
Eliczek 24 hehe, cos wiem na temat zimy zagranica;-) W Anglii w zeszlym roku mieli snieg przez jeden dzien doslownie. Dla Anglikow to byla normalnie tragedia narodowa:szok:. Byly ogloszenia w radiu i w telewizji ze jesli ktos nie musi wychodzic z domu to niech tam zostanie, pozamykali niektore szkoly i oczywiscie bylo mnostwo wypadkow bo Anglicy nie uzywaja wgole zimowych opon. Mielismy z mezem niezly ubaw... Aaaa i najsmieszniejsze... Ten sam tekst padl co pada co roku w polsce... "zima zaskoczyla drogowcow"...

Ale sie uśmiałam :-D;-):laugh2::rofl2:.
Witaj maadgaa :tak:

Sylcia 31 eh, mam jakis zal w sobie.... Jakos mi tak smutno... Wiem, ze nie jestem w ciazy... Do tego @ sie spoznia juz z 17 dni chyba (w sumie to juz przestalam liczyc ile ) i musze na nia czekac zeby moc sie dalej starac o fasolke... Eh...:-(

Ale ciesze sie ze u Ciebie najprawdopodobniej juz siedzi fasoleczka... Przynjamniej zostane ciocia;-)

Dorotka 27 to byl faktycznie niezly ubaw... Ciekawa jestem co tu bedzie w tym roku... Czy jesli bedzie snieg lezal dluzej niz jeden dzien to oglosza koniec swiata??:-D

Cześć Dziewczyny!!!
Witaj Maadgaa!!!
Wszystkie straczki, jakie wieści z pól bitewnych. Kto ikiedy pierwszy testuje?
Ja dopiero zatestuje 22-23 jeśli @ nie przyjdzie w terminie tj. 21 listopada. Nawet nie chce się nastawiać.
No laseczki, moje dziecko domaga się bajki, więc muszę ustąpić mu komputerka.
Do wieczorka!!

Czesc laseczki

A u nas na Pomorzu nie pada snieg, jest dzis nawet cieplo. Mam nadzieje ze nie bedzie padac w najblizszych dniach.

Witam nowa kolezanke.

reklama
witam sie gorąco,,
sorki,miałam pisac dizs,,ale moj mąz wczoraj wieczorem o 23 zawitał do domku,zrobił mi niespodzianke,bo ja jzu spalam i tak mam gow chacie,,ale jutro jedzie od rana na ryby czyli ebde przy kawce z wami,pozdroo

Do góry