reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Helloł.
No jest tu ktoś w końcu :-)

Kindzia ale mnie rozbawiłaś z tymi biordówkami wiszącymi na kolanach:laugh2: Ale itak podejrzewam że nie jesteś chudsza odemnie bo ja to ewenement:baffled: :-( Hmm a może tak: powiesz jaki wzrost i waga? A potem ja ze wstydem sie przyznam... Co Ty nato??
A z tym pomysłem podania danych to świetny pomysł, bo ja mam strasznie krótką pamięć i ciągle sie zastanawiam kto jest kto...:sick: A może jako że Ty to wymyśliłaś to napisała byś taki post w którym byś zapisywała według jakichś kryteriów każdą z nas??? Tak jak buzi@k na liście staraczek?? Np: Login a pod spodem dane każdej z nas?? To tylko taka propozycja, ale myśle że można by coś pokombinować??

reklama
WAGNIES ja pracowalam przy straej petli w DjaF na Kmietowicza,z Kurdwanowa na Piaski to rzut beretem.Moge wiedziec jaka ulica?? Ja z Luzyckiej.Co do Lagiewnik,to pracowalam w biurze glownym Tesco ;-)

ATAAAAATAAA ja konus,tylko 165,tak naciagane.Waze 57kg ale wczesniej trenowalam na silowni wiec teraz wygladam z deka dziwnie,bo miesnie zostaly.Przy treningach i rozroscie miesni wazylam 63 kg.
Z tym co ktora i jak to niezy pomysl.Moze zrobimy to razem?? Masz skype?? Bede po 24 jak ci pasi

no to dziewczynki przedstawiam się (swoją drogą dobry pomysł).Na imię mi Kasia, latka lecą i w tym roku stuknie 28 wiosen, staramy się z mężusiem od roku:baffled:, a mieszkam nad morzem, czyli w mojej kochanej Gdyni:-). Pozdrawiam Was wszystkie, na Pomorzu wiosna, pogoda dziś cudo:tak:

To ja tak szybko. Z tą listą to świetny pomysł. Sama o tym myślałam, ale Kindzia mnie uprzedziła ;-)

Jak już wiecie mam na imię Asia, trzy letnią córcię Natalkę, mieszkam w Warszawie (niestety) ;-) , a mężatką jestem już prawie 7 lat (kiedy to zleciało?). A .... mam już 31 lat (a mnie się wydaje, że 20 hi, hi, hi).
O drugie dzieciątko z przerwami staramy się od dwóch lat.
Może podamy jeszcze datę swoich urodzin, żeby było wiadomo kiedy śpiewać sobie 100 lat? ;-) To ja tak nie czekając na odpowiedź: 15 lipiec :-)

Muszę zmykać.
Dobrej i owocnej nocki dziewuszki :-)

No Kindzia i Ty mówisz że jesteś chuda?? W sam raz!! No dobra obiecałam to powiem ale itak mi głupio... 164 i 49 :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Dobra to teraz o sobie:
Imię: Agata
Mieszkam: z chłopem od niedawna w Kalwarii Zebrzydowskiej, a wcześniej Kraków
Mężatka: jeszcze nie:baffled:
Staram się: pierwszy cykl
Data ur.: 02.10.1983r

Kindzia mam skypa ale niepogadamy, bo mam internet przez tel. z Orange, także niema szans na rozmowe, bo już próbowałam i nic. Jeśli skype to tylko pisząc sie można zemną porozumieć. Podam Ci na PW :-)

no to sie dziewczyny rozkrecilyscie:-)

no skoro wszyscy to wszyscy:
imie: Renata
wzrost:177
waga:64
pochodze:dolny slask,
mieszkalam na pomorzu a obecnie zakotwiczona: Wielka Brytania
mezatka od 8 lat ( ale jestesmy razem juz14):-)
dzieci posiadam ale sie jeszcze staram- 2 cykl
a z flaszka zapraszam 15.04:tak:

Fajny ten pomysl hihihi;-)

renata79 widzę że my ten sam rocznik, podziwiam staż, 14 lat to dłuuuuugo, my razem 7 lat a po ślubie prawie 3. Mieszkałaś na pomorzu , a w którym mieście jeśli można spytać, może też w Gdyni????:-):-):-):-) pozdrowionka

reklama
Do góry