reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewcia- dwa cykle, to przecież nie jest wcale długo, a o synka jak długo sie staraliście?

wielka buźka:-) :-) :-) :-)

Telma ja wiem,że to nie dużo,dlatego się nie martwimy o to...
A Matunio to jedno bzykanko bez zabezpieczenia,no i cyk jest dzidizuś...Ale byliśmy na to przygotowani...

Ja też ide spać,dobranoc dziubaski

reklama
Witajcie rano staraczki,przyszłe mamusie i mamusie :-):-):-):-):-):-)
Jak wam sie spało i jak samopoczucie????

Witajcie kochaniutkie...
U mnie też brr zimno wietzrnie pochmurno...

Ewcia Nie pamiętasz już tych lat kiedy ty tak zakochana byłaś jak to ... Tego się nie zapomina tak mi się wydaje . :-):-) Pozdrawiam

NIesamowita, lata pamiętam,tylkoc hodiz mi,że teraz już tka nie maże chodiz sie za rączke,miłość kwitnie itp..A na was tylko patrzeć i zazdrościć...
Witajcie rano staraczki,przyszłe mamusie i mamusie :-):-):-):-):-):-)
Jak wam sie spało i jak samopoczucie????

Sabinko a u mnie dzisiaj zimno :-:)-(.
6 stopni jak na razie :eek::eek::eek:.
U też taka pogoda,,,a miało być tak pięknie:-( :tak:

Puchatka Gdyby nie to że @ mnie męczyła w podróży (bolący brzuch) to by było do końca super he he ale cóż widocznie tak miało być :tak: Ale wspominam to bardzo dobrze . Już nie mogą się doczekać wakacji i lipca bo jakoś tak jedziemy z ukochanym na Mazury :-):-):-) . Pozdrawiam

Niesamowita a gdzie na Maury!!
He ja też jade w lipcu na Mazury z mężem i dzieckiem i znajomymi,jedziemy na 9 dni do Rucianego NIda-koło Mikołajek...
Ja już też się nie mogę doczekać, tym bardziej,że zkaupiliśmy przyczepe cempingową i mamy bez problemu,bo mały w namiocie nie chce spać,ale dla mnie to nawet za mały na namiot...

Ja już robie zakupy do przyczepy na wyjazd,heheh:-p :baffled:

Witaj Ewciu.
mmmm też bym wyjechała tak sobie z moim skarbem już teraz gdzieś,gdzie bylibyśmy tylko my dwoje:-):-):-) ale musimy poczekać do lipca na słoneczną Spain :happy::happy::happy::happy:.
Chyba nikt nie może doczekać się wakacji :-):-):-):-)

Witajcie Kochane!!!
Ja tak na minutke bo musze na zakupy i wogóle zrobic jeszcze dzis milion rzeczy ale jak już opanuje to zamieszanie to zajrzę:tak:
Ilonko;-) miłego dnia oby w środku było cieplutko :-D
NIeSamowita no niestety takie uroki @ moja nawet grzecznie przyjechała i o czasie a co dziwniejsze grzeczna taka jakaś:tak: W każdym razie widzę że juz w planach kolejne wyjazdy:laugh2:
telma miłego dnia dla Ciebie i Melci i oby pogoda się wyprostowała:-D
Ewcia fajne plany na lipiec i oby tylko pogoda dopsiała. Buzaki dla Ciebie i Mateuszka:-D
sreberko tradycyjne machałki na początek dnia:laugh2:
Ataata myśl pozytywnie wiem łatwo mi powiedzieć ale to napewno dodaje sił i zaświeci dla Ciebie takie wielgachne słonko a jak będzie Ci źle to jesteśmy tutaj i przychodzi żalić sie a my zawsze wysłuchamy:tak: Buziaki i ciepełko dla Ciebie i fasolki:tak:
dorapio w tym co napisała telma jest dużo racji i jakby szukac idealenego momentu na fasolke to nigdy go nie znajdziesz. W każdym razie zaglądaj do nas i jesteśmy z Tobą. Buziaki:tak:
gosiu mam nadzieję że nie chowasz sie na dobre. Dużo słonka tego za oknem i w serduszku:tak:
mufka miłego dnia :tak:
Cała reszta kobietek staraczek mamus przyszłych mamuś trzymajcie się cieplutko i nie dajcie się żadnym, trudnościom:tak: :-D

Moniko witaj i udanych zakupów życzę:-):-):-):-).
Wiesz po tym całym zamieszaniu co jest ostatnio mam ochotę uciec już teraz :tak::tak:

reklama
takie autko będziemy mieli do ślubu i podobają mi sie takie dekoracje ale co wyjdzie w 100% to zobaczymy :-):-).

Do góry