reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

wagnies właśnie myślimy nad tym ,żeby wsiąść indywidualne lekcje tańca bo normalny kurs kosztuje w Łodzi drogo bo 140 zł od osoby :eek:.
A do udekorowania sali zamówiliśmy firmę z Łodzi która sie tym zajmuje :-):-).

reklama
Isikora niestety w Lodzi nikgo nie znam... gdybys mieszkala w okolicach Kraq to mam kilku znajomych instruktorow tanca...

Witajcie Kochane!!!
Stwierdziłam że koniec lenistwa bo inaczej popadne w jalkąś depresję nim pójdę do pracy. Zatem od ranka pranie sie robi obiadek gotuje a ja zaraz zabieram się za porządki:tak:
Ilonko jak czytam o Twoich przygotowaniach to mi sie troszke mój ślubek przypomina ale chyba u mnie pewne szczegóły poszły na żywioł. To dlatego że 4 miesiące przed ślubem moja mam miała cięzki zawał i tak naprawdę przez 1,5 miesiącsa nie wiadomo było czy będzie jakakolwiek uroczystość poza ślubem. W tym samym czasie mnie dopadło zpalenie stawów krzyżowo-biodrowych ehh ogólenie:confused: było mało radośnie przez spory czas. Pewnie dzisiaj wiele rzeczy zrobiłabym inaczej chociaż gośćie super byli zadowoleni i do dzisiaj wspominają jak fantastycznie się bawili :tak: jednego jest mi naprawdę żal że nie było żadnej sesji zdjęciowej i zdjątka mamy robione tylko przez kuzyna mężusia chociaż są super bo facet ma do tego rękę :tak:
wagnies widze że Ty tez miałaś wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach :tak: aż mi jakoś tak dziwnie bo ja nie pamietam naszego pierwszego tańca :-( nie wiem właściwie najbardziej to pamiętam to co działo sie w Kościele :tak: w każdym razie spokojnego dnia ale nie daj Boże nudnego bo wtedy się ciagnie straszliwie.Buziaki:-D
NieSamowita jedną wizytę u dentysty juz przeżyłaś druga tez przeleci bo Ty dzilena kobietka jesteś :tak:
mufka miłego dnia i oby nie za cięzkiego co będziesz miała siłe jeszcze BB:-D
Asiu trzymam kciuki za Twoje tajmnnice oby wyszło jak tylko zechcesz i napewno dasz radę :tak: Buziaki dla Natalki:-)
Ewcia cos ten wiatr uparty i u mnie nie znika mam najdzieje że u Was lepiej i Mateuszek ma okazje do spacerków:tak:
sreberko miłego i slonczengo dnia i oczywiście machanko:-D
Ataata co nowego na froncie słychać?? czy dzisiaj w menu kapuśniak?? pogłaskaj fasolke od cioci:-D a dla Ciebie dużo ciepełka:-)
dorapio moja droga gdzie się skrywasz???miłego dnia:-)
Gosiu mam nadzieje że wolny dzień miło spędzony i że zdrówko juz w zasięgu ręki:tak: Buziaki:-D
Do reszty Kobietek słonka dużo uśmiechu jeszcze więcej i dużo siły żeby wszystko było jak najlepiej :-D :-)

Cześć, cześć!

Dzięki za kciuki. Co prawda to nic nadzwyczajnego, ale jak powiem i się w ostatniej chwili wycofam to wstyd ;-)

Puchatka, a mnie przed tym weekendem (a co będzie później? hi, hi, hi) boli żołądek i za nic się nie mogę wziąść (zdecydowałam się zrobić to od razu bo im dłużej bym czekała byłoby gorzej ;-) ). Cykor ze mnie okropny. Sprzątnęłam tylko kuchnię i zajrzałam do Was :-)
Pranie też musze wstawić....

isikora, jak głowa? Boli troszkę mniej? Jak tam czytam Waszą listę od razu wracają wspomnienia :-) Niech już będzie ten czerwiec :-) Dobry pomysł z tymi lekcjami. Gdybym mieszkała bliżej to bym Was podszkoliła :-)

Kiniusia, hej, hej :-)

Wagnies, jak dobrze, ze już czujesz się lepiej.

Oj dziewczyny, dziewczyny :-D Wszystko nam się uda. Zobaczycie!!! :-) Już niedługo zmienimy wątek :-)

Normalnie jakis bałagan mi się robi śluzik jakiś taki jaby zapowiadał się na płodny a tu zawsze owu była raczej w drugiej połowie cyklu:confused: no chyba moje ciałko sobie ze mnie jakies jaja robi a poza tym oczywiście męzuś idzie dzis do pracy na 16 godzin znaczy był rano i idzie na 22 a wróci jutro o 14 i chyba jutro pójdzie jeszcze na noc. Powiedziałam że jego praca to najleszpa antykoncepcja :baffled: :wściekła/y: jestem zła i aż mnie nosi:wściekła/y:

reklama
Witam sie z Wami!

Asialc no wlasnie tak srednio sei czuje... po pracy bylam z mezusiem na zakupach i jakos jak wracalismy do domu to jakos slabo mi sie zrobilo...

Kiniusia a co sie dzieje??? Tylko nie mow ze Ciebie tez jakis dolek dopada!!! Hej, hej - glowa do gory!!!

Puchatka wspolczuje takiej antykoncepcji....

pozdrawiam wszystkie pozostale!!!

Do góry