reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hellooooooo:-):-):-)
ataata jak na Hel to i do Gdyni, do mnie musowo musisz zajechać:tak:zapraszam na kawkę:-)Gdynia to naprawdę piękne miasto i ciągle się rozwija, poza tym zawsze się coś dzieje, koncerty, imprezy. Latem ma się odbyć koncert Heineken Opene'r Festival w Gdyni na Babich Dołach, ma byc Bjork i inne gwiazdy, a to kilka minut jazdy autem od mojego domu:-):-):-)

pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-):-):-)

reklama
Wagnies ten mój suwaczek u Ciebie w poście jest oki:-p :cool2:

Mufka no zobaczymy , dziękuje za zaproszenie:tak: Jak dam rade to wpadne, albo sie jakoś umówimy... No chyba że Hel nie wypali to wtedy Mazury.
A Gdynia wiem, że piękna i fajna, z resztą wszędzie nad morzem mi sie podoba. Za gówniarza jezdziłam z rodzicami co rok nad morze na 2 mies i zawsze żesmy jezdzili pod namiot w kilka miejscowości. Takrze nad morzem to już chyba wszedzie byłam i wszedzie mi sie podoba, ale najfajniejsze itak są ruchome wydmy...

no i poszedł do tej pracki i zostało mi się samej tzn. za ściana teściowa ale.... same rozumiecie :-( zostało mi pozmywac po kolacji i do łóżeczka ale to i tak zapowiada się mało spankowo bo nie wiem dlaczego ale jak mężus w nocy pracuje to ja jakos gorzej sypiam :baffled:
Ataata śliczny brzusio kurcze Ty nawet ciązowo to masz super figurke :tak: ja to pewnie w ciązy to będę jak wieloryb wyglądać bo już teraz kilogramków nie brakuje:confused:
wagnies a to wredna @ mnie ostatnimi laty zgrzeczniała ale i tak potrafi dac takiego kopa że ledwo chodze:confused: może wyślemy je razem na jakieś długie wakacje :tak: Buziaki i spokojnej nocki i co najmniej cudownych snów:tak:
mufka to super masz :tak: a jak tam dzisiejszy dzionek minął ???
NieSamowita wy w końcu cos sprodukujecie ;-) miłych snów

Dziewczyny jest mi źle,bo nie wiem co mi jest cały czas ze mnie spływa ten śluzik w bardzo małych ilościach o kolorze bardzo,ale to bardzo ciemno-brązowym.Jutro zrobię test,ale już straciłam nadzieję:-(.Troszkę mnie kłuje lewy jajnik od czasu do czasu.Nie wiem co myśleć o tym wszystkim,poszłabym do lekarza,ale się długo czeka,a w tym m-cu nie mogę sobie pozwolić na prywatnego-niestety.Ta Łódź...:wściekła/y:
Pozdrawiam was i całuję.

Kiniusia niestetki aż tak na śluzikach sie nie znam że Ci pomóc :-( ale jednego czego Ci nie wolno to tracic nadzieji dobrej myśli byc trzeba zawsze wiem łatwo powiedziec trudniej zrobic ale zobaczysz wszystko sie ułoży:tak: Fasolki najlepiej wiedzą kiedy jest na nie odpowiednia pora. Rób jutro teścik i prosze myśl pozytywnie a ja trzymam kciuki za jednak dwie bardzo ładne krechy:tak: :tak: :-) Buziaki i spokojnego snu i przyjemnego śnienia:tak:

Hejka w nocy...
Wszyscy spią,moje oba chopaki,a mi się nie chce spać,takze sobie poczytałam co tam u was i teraz popisze...
Mój mały tak tate wymęczył,że oboje o 22 padli na wyrku...a mama nie śpi..
U nas codziennie zimno,pochmurno,wietrznie,także moej dziecko nie chasa za bardzo na dworku...bo jak wyjdziemy to zaraz wracamy,bo zaczyna padać...Ale za to w domu odbija sobie i lata to tu to tam,to na tate poskacze i woggóle wszędzie go pełno...

Ataata ale siuperowaty brzusiooo,kiedy my będziemy się swoimi chwaliły..hmm:baffled: ;-) :-) :confused:

kiniusia ja też się nie znam na tych sprawach śluzowych...rób testa i daj znaka...

Wogóle to kto niedługo testuje..oznajmiajcie...bo ja się pogubiłąm..
A tyle piszecie,że zanim doczytałam do konca to nie pamiętałąm kto co napisał...

Jutro będe na bieżąco..

Buziaki dla wszystkich cioteczek,papa

Dobranoc...

reklama
Kiniusia kobito rób testa jutro z samego rana bo tak nie wolno!!
A co jeśli jesteś w ciąży i masz krwawienia..??!! W takim przypadku tylko szybka reakcja i leki podtrzymujące wchodzą w gre... Rany lasia strasznie mnie martwi to, że nic z tym nie robisz:-( Naprawde. Jeśli nie masz kaski nawet na teścika to biegiem jutro do gina państwowego i masz powiedzieć w rejstracji, że masz podejrzenie ciąży i krwawienia od paru dni. Albo nawet skłam w rejstracji, że jesteś w ciąży i krwawisz! MUSI!!! ale to musi Cie przyjąć w tym samym dniu, a nawet bym powiedziała, że bez kolejki. Bo jeśli jesteś w ciąży to jesteś w takich sytuacjach chroniona przez prawo i masz pierszeństwo wizyty u lekarza!!
A jeśli świnie będą robić jakieś problemy to ich opier*** grubo i idź do szpitala, tam Cie przyjmą i przebadają na 100%. Nawet jeśli miała byś wziąść wolne jutro, to zrób to prosze Cie (jeśli dasz rade)
Kiniusia Kochana prosze Cie zrób coś z tym... a jeśli masz fasolke w brzusiu... to musisz jej pomóc przetrwać...
Trzymaj sie Kochana i Trzymam kciuki aby wszystko było ok.
Buziak

Ewcia, Puchatka dziękuje za miłe słówka i mam nadzieje że za niedługo wy się będziecie chwalić takimi brzuszkami... :)

Do góry