reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie kochane...

Ja dzis cierpie... @ w nocy zawitala... czyli weekend bedzie pod psem...

pozdrawiam ze slonecznego Kraq!!

reklama
Witajcie rano :-):-).
Wczorajszy dzień minął na załatwianiu rożnych spraw :tak::tak:.
Zamówiłam sukienkę w kolorze czerwonym rozmiar 34 :happy::happy::happy::happy::happy::happy:, byliśmy u księdza, a później chodziliśmy z zaproszeniami :-):-):-):-).
Już tylko 43 dni :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Sabinko u mnie na sali która wynajęliśmy udekorowane są tylko stoły a balony i inne dekoracje kupuje się niestety w swoim zakresie :tak:.
Jak ta pani mówi, nieraz dekoracje zostają z poprzednich wesel ale nie są już takie świeże :tak:.

Witajcie kobiałeczki.
Myw staliśmy o 8, chłopy moje się najadły, mąż śpi sobie,a Matuś baje bedzie ogladał na kompie.
A ja ide kawe spokojnie spić i dorobić +sweterek Matetka
,bo robie już go długo,,bo mam leniaa...:-( :-p
Niesamowita przecież jestem z wami cały cza skobietko..!!:-) ;-)
Buziaki w taki brzydki deszczowyd zień...

Witajcie Kobietki!!!
Niby jeszcze nie tak późno ale już mi troche czytania sie zebrało :tak: Pije kakao wcinam kanapeczki z białym serkiem i musem jabłkowym :-) i myśle co dzis trzeba by zrobic. Nie wiem ile razy budziłam sie w nocy ale wiedziałam że tak będzie więc wyspana za bardzo to nie jestem ale za to za oknem słonko i wiatr sie uspokoił to może rowerek dzisiaj:tak:
wagnies przykro mi że ta wstrętna @ Cie męczy. Oby w końcu poszła i długo nie wracała:tak: Mimo wszystko miłego dnia i dużo ciepełka:-)
kiniusia robiłaś teścik wiesz coś??? Ataata ma rację że w jakikolwiek sposób musisz sprawdzic co się dzieje. Wiem że nasza służba zdrowia zostawia wiele do zyczenia:wściekła/y: ale jak sie nie da wejśc drzwami to trzeba oknem. Czekamy na wieści!!!!:tak:
Ataata mam nadzieje że Ty moja droga czujesz sie dzisiaj dobrze a te wszystkie depresje i smuteczki chowasz na samo dno szuflady. MOge sie podzielić śniadankiem zdrowe i pyszne :-) a co do brzusia to już jest tylko wyhodowany z innych przyczyn:-( :zawstydzona/y: teraz sie trzeba dorobic takiego fasolkowego :tak: Buziaki
NieSamowita widze ze humorek w pełni :-) a jak tam samopoczucie ? Miłego dnia:tak:
Ewcia u mnie dzisiaj słonko ale u Was chyba jeszcze nie niestety:-( ale w końcu i do Was dotrze. Buziaki dla Mateuszka:-)
Isikora my salę całkowicie sami stroiliśmy więc przynajmniej na to miałam całkowity wpływ a torcik mi piekły panie kucharki które robiły jedzonko weselne i poszedł do ostatniego kawałeczka :tak: Zostało Ci w sumie póltorej miesiąca wolności:-D żartuje ale teraz to juz z górki do zostania żonka. Buziolki:-)
Mufka spokojnego dnia a juz jutro weekend:-) Dużo słonka bo chyba ciągle u Ciebie jeszcze deszczyk :tak:
Asiu weekend juz za drzwami i jestem ciekawa co tez tam Cie czeka mocno trzymam kciuki :tak: Buzaczki dla córci:-)
Gosiu jak tam zdrówko?? mam nadzieje że lepiej:tak: grzecznej podopiecznej życze :-)
sreberko machanko :happy: i buziaki i jeszcze mnóstwo słonka:-D
dorapio miłego dnia :tak:
Reszta Kobietek która sie nam gdzieś ukryła niech szybciutko wychodzi na światło dzienne dla Was też moje drogie dużo słonka i miłego dnia:-D :tak:

czesc dziewczynki!!!

Mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie:-) troche sie opuscilam w pogaduchach ale tyle sie dzialo... teraz postaram sie nadrobic zaleglosci :baffled: .
No i witam nowe staraczki ktorych jeszcze nie znam:-)

reklama
Witajcie..
Mój mąż wybył na wieś naprawić auto..U mnie leje od rana non stop,nawet nie przestaje na troszke,,także dizonek w domu spędzimy...:no: :-(

Puchatko my tez ciebie buziaczkujemy...:-) ;-) :tak:
Kiniusia co u ciebie???jak tam plamienie??;-)
Renata79 witaj,bio mys ie jeszcze ne znamy,bardzo mi miło:-)

Do góry