reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzień dobry w ten piękny dzień...
Myz Matim niedawno wstaliśmy,he co za grzech tyle spać,teraz idziemy robić śniadanko,zrobimy naleśniki i zjemy raz dwa,bo lubimy jeść je z serkiem Danio.mniam...
A potem kawusia i ogarniemy mieszkanko...
Małemu dalej z nosa daje jak trze,i co chwile marudzi,zeby wytzrec nosa,bo wyciera sobie sma,ale wtedy jest caly rozmazany na buzi.

Witajcie w słoneczny poranek :-) :-):-):-).
Miesiąc do ślubu :szok::szok::szok::szok:.
Normalnie nie mogę uwierzyć,ze to wszystko tak szybko zleciało :-D:-D:-D:-D:-D.
Pamiętam jak w styczniu ubiegłego roku Marcin wyszedł z propozycją zaręczyn,
17 kwietnia były zaręczyny i prawie od razu szukanie sali, zespołu:-):-):-).
Wybrałam sobie 23.06. bo to czerwiec i powinno być ciepło :-D:-D i akurat 23.06 sala była wolna a zespół miał ostatni wolny termin :-p:-p.
Ślub mamy o 18 w Parafii Matki Boskiej Szkaplerznej i świętego Wojciecha w Lipce.
Na sali będziemy o 19 a fotografa mamy o 21 :-D:happy2::happy2::happy2::happy2: i trochę uciekniemy z wesela :-):-).

Buziaki :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Ale ten czas zasuwa,tylko miesiąc,będziesz chodizła jak na szpilakch zapewne...
Witajcie dziwczynki! :-)

Ja tak szybciutko tylko się przywitać, bo zaraz przyjedzie bratowa z fotografem, modelką itp, i będą robić zdjęcia na naszym ogródku, a dokładniej na huśtawce ;-) (teście się zgodzili)
Zajrzę później.

Miłego dzionka

Asialc co to za zdjęcia kobietko,do gazety?? lub czegoś innego czy tylko tak dla siebie pozujecie...:confused::baffled::-)

Miłego dnia...

reklama
Niesamowita nim się obejrzysz to zaraz będzie staranko,zaręczyny i ślub u ciebie...życze ci tego naprawde z całego serca...:-)
Ty to sie chyba nie doczekasz,a czemu wcześniej nie zaczniesz starań o dzidzie??

Co dzisiaj robię/?? hmm
Narazie w domu,potem jak zwykle spacer,moze na miasto na loda skocze zMatim. Wszytskie moej kumpele pracują,a jedna z dwójką dzieci wyjechała do siory na wieś i odpoczywa,a ja sama...Masakra,nie lubie być sama,chyba z a bardzo towarzyska jestem,jak jestem długo sama,to zaraz mnie gdiześ nosi,wsuiadam wtedyw samochód i sobie jeźdże do znajmoych albo na wieś do ciotki..

Sabinko już prawie wszystko mamy załatwione. Jeszcze tylko dekoracja sali, szampany, księga gości, garnitur Marcina i dodatki, odbiór mojej czerwonej sukienki oraz kolczyków do kompletu i to by było na tyle :-):-):-):-):-):-):-).

Nie martw się nie długo ty tez będziesz się starać a później będziesz mieć śliczne maleństwo :-):-):-).
Tak zaręczyny 17 kwietnia 2006 roku , heh dużo z Marcinem od tego czasu przeżyliśmy i czas tak szybko zleciał i wszystko powoli łagodnieje :happy2::happy2::happy2:

Ewciu już od dzisiaj nie mogłam uwierzyć ,że to juz tak blisko do czerwca :tak::tak:

Chwilowo jestem ;-)

Ewcia, dzisiejsze zdjęci abyły robione do jednego z czasopizm. Oczywiście mnie na nich nie będzie, tylko modelka :-) Korzystali jedynie z naszego ogródka, a dokładniej huśtawki :-)

isikora, jak ten czas leci. Już miesiąc :-) Nie obejrzysz się, a będziesz stała przed ołtarzem w pięknej sukni :-)

Kiniusia, całuski ogromniaste. Oj chyba Cię męczą te nocki

NieSamowita, powodzenia u dentysty:-) A ja do teraz miałam towarzystwo, tzn tę ekipę o której wcześniej pisałam i było bardzo fajnie. W końcu nie siedziałyśmy z Nati same :-) Fotograf chciał córci zrobić zdjęcia ale coś Go nie polubiła i nic z tego nie wyszło ;-) Może gdyby pobył cały dzień to by się oswoiła :-)
Twoje zdjęcia super. Wyglądasz baaardzo ładnie :-)

Puchatka, jakie kompleksy? Żartujesz? A o mojej "urodzie" to szkoda gadać ;-) Aż się boję jak te poniedziałkowe zdjęcia wyszły.
Jak się dzisiaj czujsz?

Izabelka, jak rozmowa z rodzicami tego dzieciaka?

Ataata, jak dzisiaj samopoczucie Nadal okupujesz łazienkę, czy tylko masz mdłości? Uwirz mi, że trzeba mnie retuszować, oj trzeba ;-) Dam znać kiedy i gdzie będą fotki z sesjii poniedziałkowej.

Kindzia, :-)

No i musze zmykać. Na razie

hejka
wlasnie wciagnelam obiad-warzywka na parze,ale bylam glodna; po pracy mialam od razu korepetycje i nie mialam jak zjesc...
pogadalismy we 3 z ojcem i chlopakiem;a jaki malutki byl przy tacie :szok: podjelam pewne kroki i mam nadzieje,ze chlopak sie uspokoi...

Isikora chyba nam wkleisz zdjecie sukni, co????
Niesamowita trzymaj sie u dentysty brrr
Ewcia co slychac w Slupsku? mam sentyment, bo studiowalam 5 lat ;-)
lece zrobic kawusie, moze sie dolaczy ktoras...
aha w sumie nie pisalam Wam (a ktoras z was pisala, ze szybko nam sie uda zaciazyc), ale my sie jeszcze nie staramy o nastepna dzidzie...mysle ze w styczniu zaczniemy :-)
buziaczki

Izabelko pewnie,że wkleję zdjęcie sukni, przymiarka 14 czerwca :happy2::happy2::happy2::happy2:
Asiu teraz dni będą uciekać szybszym tempem :-D:-D:-D:-D.

Uciekam bo jedziemy do Rawy Mazowieckiej z ostatnim zaproszeniem, uffffffff wreszcie koniec :tak::tak::tak::tak:

Cześć laseczki,ja właśnie się obudziłam i jestem jeszcze trochę zamroczona,ale jakoś cosik napiszę;-)

asialc ,strasznie mnie męczą te nocki,ale jednak zajefajnie się czuję z tą zmianą,na którą mnie przenieśli:-D. A ja się tak denerwowałam...:-D Gratuluję sesji zdjęciowej:-)

isikora ,jeszcze tylko miesiąc i będziesz zaobrączkowana:-D. Super:-D
Zobaczysz jak teraz Ci ten miesiąc zleci:-)

ewcia ,no i jak minął dzionek?Wyszłaś gdzieś?:-)

niesamowita ,szybko zleci do Twoich starań,zobaczysz:tak:

Pozdrawiam resztę dziewczynek.
Buziam was wszystkie:-D

Witajcie Kobietki!!!
Od rana dudni w mi w główce i już sama nie wiem od czego to może być a teraz właśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem i Bazylek 3/4 drogi szedł grzecznie a potem bunt i do domku wrócił na rączkach:-D przecież jak piszczy jak oszalały i leży to nie będę go ciągnęła siłą
NieSamowita jak tam po wizycie u zębisty ??? Mam nadzieję że nie wymęczył Cie tak bardzo i juz wszystko jest oki:tak:
Ilonko widze że koniec zaproszeniowych wycieczek i że coraz mniej rzeczy do zapięcia na ostatni guzik :tak:A jak postępy remontowe??
Asiu no niestetki ostatnio dopadają mnie różniaste kompleksy i rosną sobie we mnie jak grzyby po deszczu ale może uda się je znowu wyplenić bo już kiedyś pogodziłam się z tym żre jestem jaka jestem i w roziamr chocby 38 to ja sie nigdy nie wcisnę :tak: a do jakiej gazetki te zdjęcia z Twojej sesji ??? Buziolki dla Natalki:-)
Kiniusia może przy takiej pogodzie prtaca na nocną zmiane to jednak błogosławiństwo a nie przekleństwo:tak:
Ewciu mam nadzieję że dzionek udany i że Mateuszkowi katarek przechodzi:tak:
Izabelko mam nadzieje że ten dzieciak już nie będzie szarpał Ci nerwów:tak:Buziaki dla synusia:-)
Mufka jak tam po wczorajszym wieczorku???:-)
Ataata jak Twoje samopoczucie ?? Mam nadzieję że jak najlepiej a przynajmniej na tyle dobrze na ile to możliwe:-)Buziaki dla Ciebie i fasolki:tak:
Kindzia a jak Tobie minął dzisiejszy dzionek ?? :-)
Wagnies a Ciebie mróweczko gdzie wcieło?? pomachaj chociaż do nas:tak:
sreberko tradycyjne machanko:tak::-)
Gosiu buziolek dla Ciebie:tak:
Dla reszty kobietek spokojnego wieczorku i miłych myśli a potem przyjemnych snów:tak:

reklama
puchatka ,możesz mi wierzyć,że praca w moim zakładzie na nocną zmianę to tym bardziej przekleństwo.Pracuję na produkcji i mało tego,że ogólnie jest gorąco to jeszcze są maszyny i taśmy,które jeszcze bardziej podnoszą temperaturę.Ogólnie jest nie ciekawie.Rozbieramy się jak tylko możemy,ale nie możemy sobie na dużo pozwolić,bo 99% facetów u mnie w zakładzie to typowi erotomani;-).
W zeszłym roku,chodziło się tylko w króciutkich spodenkach i w stanikach i polewało się non stop wodą.W tym roku zapowiada się to samo,aż nie chce mi się myśleć:wściekła/y:
Pozdrawiam Cię GORĄCO;-):-D

Do góry