reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
hej kobity:-):-):-)
witam was u mnie jeszcze w poranek , wyglada na to ze dzis bedzie :cool2:slonecznie, bo ostatnio pogoda byla do du---y, a ja taka zaspana , wczoraj mielismy goscia z daleka i tak posiedzielismy ja do 12 reszta dluzej, wypilam 2 drinki i jakos mnie glowa nawala, kurde Niesamowita kiedys tez umialam wypic i na drugi dzien nic ale chyba juz ten etap zycia mi sie zakonczyl, wiec ja teraz delikatnie:-p
aha NIesamowita wszystkiego najlepszego dla siostruni :-):-):-)

ja tez dzis imprezje- mam nadzieje ze do tego czasu przejdzie mi bol migdalkow bo po wczorajszym dodatku lodu do drinkow cos mnie pobolewaja:eek:

Asia- jakby maz kiedys mial czas zeskanowac to zdjatko :-)to byloby super

reszte forumowych babeczek sciskam i buziam -ja spadam wziac prysznic i pomalu usatalc co tu dzis wlozyc na siebie hehe:-)

Czesc dziewczynki:-):-):-):-):-)
Ja wczoraj delikatnie i namietnie uczcilam imieniny mojego meza :-p:-D
A tak to nic sie nie zmienilo. Wczoraj bylam u rodziny i nie zauwazylam ze juz tak pozno i taxi licza jako taryfe nocna i zaplacilam za kurs 40 zl. :szok::szok::szok: Jak uslyszalam to mi rece opadly ale coz trzeba bylo zaplacic. Dzisiaj nadrobvilam. Mialam 3 klientki wiec dzien jakos zlecial.Mezulek niedawno przyszedl z pracy zjedlismy pyszne golabki ktore dala nam babcia i chyba bedzie jakas poobiednia drzemka albo przynajmniej leniuchowanie :-D:-D:-D. Jeszcze deserek by sie przydal. Ale ja sie lakomczuch zrobilam.
Na szczescie wredny @ /malpiszon/ sobie poszedl i znow robimy to co tygryski lubia najbardziej :-D:tak::-D:tak::-D
Buziakam was wszystkie.

A wam jak mija popoludnie? Zapraszam wszystkie na lody . :-D:-) Mam nadzieje ze nikogo tu nie uraze? jesli tak to przepraszam.

ImageShack - Hosting :: lodyhd3.jpg

Witajcie :-):-):-):-):-):-).
Mnie też wredota odwiedziła :wściekła/y::wściekła/y: ale plus jest z tym,że za tydzień zaczynamy starania :happy2::happy2::happy2::happy2: :happy2::happy2:.
Brzuszek boli ale wzięłam pigułkę i jest już ok.

Jejciu już tydzień po ślubie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Witajcie ,wpadłma sie pozegnac.
Wyjeżdżamy na Mazuryy na tydzień,bede tesknić,miłęgo tygodnia beze mnie,papap

Dzień dobry:-):-):-)

Bastra o matko jakie lody...:eek: no, no:elvis::-):-D:nerd: Zyczę dalszy wybryków w waszym tygrysim życiu:-):-D

Ewcia milych wakacji! - choć ty już pewnie na mazurach się byczysz:-):-D
Idarnowska trzymam kciuki, aby to byla ostatnia @ :-)

Niesamowita oby staż Ci się spodobal i bys zostala tam dlużej:-)

Wszystkie was kobitki buziakuje i macham do was:-)
Ja zostalam sama bo M. poszedl do szkoly, ale popoludnie mamy zarezerwoane dla siebie. A no i powoli myślimy o urlopie:-)

Czyzby wakcje zagoscily na forum.... tak malo osobek tu zaglada albo zadko :-(
Albo poprostu taki weekendzik. Kazdy spedza jak najwiecej czasu na swiezym powietrzu.
My dzisiaj idziemy do rodzicow mojego meza na obiadek wiec gotowanie mam z glowy....ufffff :-p:-)

To mam pomysl odwiedzimy dzisiaj Ewcie :

No to dziewczynki pakujemy ImageShack - Hosting :: plecak3sc8.jpg
szybciutko szybciutko bo pojazd czeka :-) ImageShack - Hosting :: coolbusav1.jpg
Teraz spiewamy lalallalala....... na mazury mazury poplyniemy ta lajba z tektury....lalalalalala i jeszcze pare piosenek i dotrzemy na Mazury
ImageShack - Hosting :: mazurytajty01jd5.jpg

Kobietki sielanka :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie Kobietki!!!
Ja dzisiaj wstałam prawie o 13 ale z imprezki wrócilismy po 3 jeszcze czekaliśmy żeby wszyscy goście wyszli i zeby pomóc posprzatac bo gospodyni w dsiódmym miesiącu ciązy a troszkę nas było:tak: wyzymywałam się za wszystkie czasy:-D
NieSamowita dasz radę :tak::tak: napewno bedzie fajnie:-)
Gosiu prosze mi tu nie chorować :tak::tak:
Ilonko najskuteczniejszy spsób na chrapanie to przywyknąc :-) wiem że na początku trudno ale potem jakos sie człowiek zestraja:tak:
Bastra no jakoś się tak wszystkie rozimprezowałśmy:-):-)
Elza ja miałam dzisiaj resztę fasolki po bretońsku a Ty co dzis serwujesz??:-)
Ewciu Ty juz w podrózy to bezpiecznej jazy i ładnej pogody:tak::tak:
Ataata trzymajcie się cieplutko z fasolka:-)
Kiniusia a jak Ty się czujesz??
Celinko no to życze kumulacji sił przez cały tydzień:-):-)

Reszcie Kobitek miłej i spokojnej niedzielki:-):-):tak::tak::tak:

reklama
Witajcie :-):-):-):-):-).
Mam kilka zdjęć ślubnych
sukniagv9.jpg

imgp1532bq7.jpg
my.php

Do góry