reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witaj Puchatku:-):-):-)
Jak milo, że jest ktoś z mojej kategorii:-)A i widze że lenia masz dziś podobnego do mnie:-)Tylko moj piesek nie taki cierpliwy i od 6 odstawil takiego wyjca ze mnie rekordowo wygnalo z lożka:-D;-)
A teraz przymierzam się do zakupów no i witajcie gary:wściekła/y:Dziś serwuje zupę ogórkową, mlode ziemniaczki,fasolkę szparagową, fileciki z pieczarkami duszone, na deser owoce z krzaczka urwane:-)(planuje konsumować obiadek na ogródku). A co dziś u ciebie na obiadek?
A co do przytulanka to ja dopadam M. wszedzie gdzie się da:-D, a jemu w to graj:-)

reklama
Elza no mój piesiu był na siusiu o 5 bo mąz wstawał do pracy :-) ale gdyby nikt się nie podniósł to spałby dalej do 9 moje zwierzątko ma tak że chce mu sie siusiu jak widzi że ktos chodzi:-) No z moim mężem to czasem trzeba troszke na niego zapolowac bo on realista nie za bardzo skory do szaleństw ale jakas przeciwaga dla mnie musi być:tak::-D no a na obiadek mam kotlety sojowe mizerię młode ziemnaczki z masełkiem i koperkiem a zupke sobie dzisiaj odpuściliśmy bo mężus niet a dla mnie samej to kiszkowato gotowac :-):-)

Jak ja już dawno nie jadlam kotlecików sojowych - muszę kiedyś zrobić. A co to za psiaka macie?Chyba jeszcze mlody?
Mój to już dumny 2 latek,uwielba jeść i biegać-caly sens jego życia:-)

no wlasnie nie chcemy juz czekac...sprawy zawodowe sie troche pokomplikowaly, a wczesniej nie bylo kiedy, bo zawodowo szlo dobrze..tak z tego wynikalo, ze nie ma kiedy sie zdecydowac...ale teraz to nie popuszcze ;-) smacznego zycze, skoro juz mowa o obiadkach:-)

Witajcie moje drogie!
Nie zaglądamłam przez weekennd i się stęskniłam. Niestety teraz też sobie nie popiszę, bo nie długo wychodzę :-( Na szczęście jeszcze jakieś trzy dni jak dobrze pójdzie i na jakiś czas spokój ;-)

Lenna, witaj. :-) Trzymam kciuki z całych sił. Pewnie, ze nie warto czekać na najodpowiedniejszy moment, bo zawsze coś sie wynajdzie ;-)

Ilonka, wyglądałaś przecudnie!!! :-):-D Bardzo prosz o więcej zdjęć bo czuję nie dosyt :-) Jak prawdziwa księżniczka....:-) Cudnie!

Ewcia, baw się dobrze na Mazurach!!! :-)

Puchatka, korzystaj póki nie ma teściowej ;-):-D

NieSamowita, powodzenia w pracy :-) Koniecznie odezwij się wieczorkiem.

elza, dopadaj, dopadaj :-D:-D:-D A my na obiadzik mamy jedzonko z grilla. Wczoraj był u nas brat z rodziną i moj przyjaciółka którą znam od zerówki.

Moja przyjaciółka o której wyżej wspominałam była od soboty, więc spać poszłyśmy po trzeciej w nocy :-D Musiałyśmy się nagadać, a do tego przywiozła winko :-D
Wczoraj stwierdziłam, ze jednak było go troszkę za dużo :-D:-D:-D;-)Więc na grillu byłyśmy we dwie troszkę nie tego ;-):-D Dzięki nam brat z moim M mieli niezły ubaw :-D Ale Im to daruję ;-):-)
Postaram sie odezwać wieczorkiem, ale jak się nie uda to jutro już na pewno.
Miłego dzionka :-)

Czy u Was też tak gorąco? :-)

Asiu no wreszcie, bo już myslam,że cię co zjadlo!:-):rofl2:
A wineczko z przyjaciólką no piekna sprawa, a że chlopy się smieją i nie rozumią, że my też czasem musimy zabalować to niech się śmieją - tylko im na zdrowie wyjdzie:-)
Gorąco u mnie nie przeciętnie i chyba dziś też pojedziemy nad wode poplywać. A jak znowu trafi się ustronne miejsce to...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-Dsame rozumiecie!
Asiu no mam nadzieję, że już nie znikniesz na tak dlugo:eek:

reklama
Cześć dziewczynki,cio tam słychać ciekawego???
Ależ ja się za Wami stęskniłam!!!:-D:-D:-D
Dziś byłam na badankach,a jutro na wizytę do ginekologa,troszkę się boję,ale także się cieszę.
Ilonko ,wyglądałaś cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ależ się rozmażyłam...:happy2: Prawdziwa księżniczka.

Lenko ,witam Cię wśród staraczek.:-D

Dziewczynki ,muszę już uciekać,a wpadłam się ze wszystkimi przywitać-chyba o mnie nie zapomniałyście...:dry:;-):-D

Buziam Was wszystkie i każdą z osobna!!! :-)

Do góry