reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Niesamowita super,że dzionek minął bardzo przyjemnie....

Ja jem murzynka,którego dzisiaj pichciłam i popijam,,,hehe,,,no zgadnijcie czym...browarem LECH..a c tam....pod meczyk sobie jem i popijammmm.
No gdzie jesteścieieieiiee:wściekła/y::-);-)

reklama
no no ciacho daj no spróbować troszkę też z chęcią zjem i się piwka napije Lech mniam hi hi . E to masz teraz nie fajnie mówisz sama z oskim to nie to samo jak mąż jest z wami
Niesamowita słonko widze,że ty przemęczona,bo Oskiego ma Izabelka,a ja mam synka Mateuszka..hehehee:-D;-)uśmiałąm się....

Ewcia - nie jesteś sama ja też wlepiam gałki w monitor i tak sobie podczytuje - Kubek śpi mąż w pracy i co tu robić

Ewcia - nie jesteś sama ja też wlepiam gałki w monitor i tak sobie podczytuje - Kubek śpi mąż w pracy i co tu robić
Siemka witaj,,,dobrze,ze nie sama....nie lubie byc samotnaa,,dobrze,ze synuś jest...
Aqua a ja ciebie jakos tunie widywalam za czesto,chyba ze ja zawiodłam...

Hej a kiedy jakaś impra na BB,kiedy jakiś zjazd---kiedys tyle o tym było,,,a teraz ciszaa...

Chyba zrobimy impre jak Ilonka bedzie w ciąży,a moz ektos ma niedługo jakieś swoje świętooo???
Asia ty didżejuuu nasz....

No to ja Allegro odwiedze sobie,poszperam cosik,dawno nie kupowałam,czas nawyższy,ehhe
A wam mówie dobranoc,chociaż zapewne zjarze jak bed ekompa wyłąćzałą sobie...

hej dziewczyny
wpadlam na momencik

ILONKO GRATULACJE -mysle ze ta druga krecha na pewno bedzie przy nastepnym tescie duzzzzzzzzzzo grubsza;-)trzymam za to kciuki;
ja jestem w szkou :szok:taki zloty strzal tylko pogratulowac tobie wyczucia i mezowi hmm tylko czego chyba super nasienia heheheh:-):-):-)

-ciekawe jak ja dlugo z mezem bede musiala nad tym pracowac;-)-narazie nie ma staranek, juz nie pamietal ktora z was sie pytala czemu- temu bo nam sie pozmienialo w sponsorowaniu o staly pobyt, wyszlo ze dluzej poczekamy i to niewaiadomo ile, a po drugie tak nam prawnik kieszen wyprozni ze lepiej nie mowic:-(wiec tak to wyszlo- ja juz tym wszystkim tak sie stresuje ze jeszcze starania o dziecko to chyba dla mnie w tym monencie za duzo -juz od samego liczenia dni plodnych,okres mi sie poprzestawial, chyba za latwo sie stresuje czy co ;-)narazie ciesze sie z waszego szczescie- a teraz Ilonka i to tuz po slubie poprostu bomba :-)

dziewczynki caluje was i sciskam wiecej dzis nie pisze bo mialam ciezki tydzien musze odpoczac jutro sie odezwe-buziaki

reklama
Do góry