reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataatko ty chudzinko zgrabniutka...
A mnie brzunio pobolewa,hhmm może to na @ oobbyyy nniiieee ale ppoczekam do środy bo wtedy zatestuje..
Idde teraz nadwórek i do apteki,syn mnie ciągnie dadad ale na chwile pojde,bo za gorącooo..
Meggi ale miałaś wesolo,a teraz sprzatnkopooo,miłęgo.

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Ja tylko tak migiem zamacham i do pracki u mnie totalnie niefasolkowo więc juz tylko wyglądam @:-:)-:)-( jakby przyszła to popłaczę a potem będę dalej żyć i tyle zaglądam ostatnio rzadko bo pracka i chyba troszkę bardziej bola mnie cudze dzieciaczki nic nie poradze musze nabrac dystansu i troszke sie uspokoic nawet jak się nie odzywam to czytam Was i Wam kibicuje :tak::tak: buziaki

hej kobitki
wczoraj bylam w Stegnie z mezem; malego zostawilismyz babcia; poszlismy na plaze jak za dawnych czasow; rybke zaliczylismy i piffko :-) a potem na roczek do meza chrzesnicy poszlismy; fajnie bylo :tak:
u nas nie ma jeziorka w poblizu,wiec w domku narazie; samochodu nie mamy, to sie kisimy :-p:confused2: bylam dac prezent mojej chrzesnicy (co nie bylam na urodzinach bo Oski zachorowal) i mnie odwiezli cale szczescie,bo upal niemilosierny; smyku zasnal-juz oki z nim; ja odetchne troszke
pozdrowionka

Nom Ataatko ja myśle,że to na @,juz nie boli,ale zapewne zawita 23 lipca do mnie wredota...
Izabelka to super mięliście,fajnie...:tak:]
Puchatko kochanie nie przejmuj sie,a jest jeszcze szansa bo @ nie masz jeszcze czy juz masz:rofl2::crazy::eek:?? Bedzie oki-przytulanko i machanko....

Ewciu jeszcze ta cholera nie przyszła ale czuję że już stoi za drzwiami:-( wiem że kiedys sie uda ale troszkę za bardzo ostatnio przeraża mnie to kiedyś :-( Jestem tutaj z Wami ale czasem nie mam odwagi albo siły żeby cos napisac

Puchatko u mnie tez nie przyszła,ale ja czuje ze nic z tego,ze idzie u mnie po schodach , jest na parterze(ja na 3 mieszkam).hehe:-D:-D

reklama
Do góry