reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Kochane, jestem, jestem, tylko, że w ostatnich dniach zalatanach i nie miałam kiedy usiąść i popisać.
Zaraz też wychodzę. Ale się denerwuję....aż mnie boli żołądek. Oby było już po 14:00. Później jeszcze muszę podjechać do pracki, bo dzwonili żebym odebrała skierowanie na badania i zobaczyła jaką pensję proponują po powrocie.
Napiszę coś więcej wieczorkiem.
Oby się udało.....

Asiu no wreszcie!:-):-):-)Witaj! Ja tu czekam i czekać bede za czym Ty tak latasz, wiec...
Wagnies no ja też bym sobie życzyla fasolki a nie @ ,zawsze to przyjemniej, ale na razie to nie mam ani jednego ani drugiego:-( Chyba gdzieś tam od gornie na imen o mnie zapomniano:eek:
A glowa w zamrażalce...hmm, pewnie też bym się uśmiala:-), ale w pelni Cie rozumiem:-)

Izabelko nie kumam( to pewnie z upalu), kto sobie co przypomnial:eek:
Dziewczyny prosze trzymać kciuki wychodze na pole:szok: Chyba tam padne trupem, nie wspominając już o moim biednym psie. Wczoraj tak szybko maszerowal bo się parzyl o chodnik:szok: Ale zrobie mu przerywnik nad woda troche poplywa to jakoś dojdziemy na ten ogrod. Bede wieczorkiem:-)

napisalas ze chyba ktos u gory na amen o tobie zapomnial; spoznia sie @ wiec moze jednak Ktos wcale nie zapomnial --opatrznosc ;-)
u nas zerwal sie silny wiatr, wiec chyba nici z wyprawy nad rzeke :-(

Dziewczynki!!! Udało się!!! :-):-):-)
Kolejny krok za mną. :-D Już tylko zostało połowę i koniec. Mam nadzieję, że sie uda i wtedy w końcu będę mogła Wam napisać co robię ;-) Teraz nie chcę zapeszyć.

Odezwę się wieczorkiem albo jutro. Teraz padam i musze sie zrelaksować, bo ostatnie dni były baaardzo nerwowe. Na szczęście teraz kilka dni wytchnienia :-D

Mam wrażenie że zaraz ugotuje się w tym skwarze poza tym wczoraj miałam jakąś durną reakcję alergiczną na leki pezeciwbólowe i jeszcze dzisiaj mam opuchnięte oczy ale co tam jak już jestem kopana przez moje ciałko to dokładnie poza tym czekam na te cholerną @ a jej oczywiście się nie spieszy przeciez można mnie pomęczyć :no::angry: zaraz ide do domku zjem obiadek a potem chyba się drzemnę bo ledwo żyję
Elza skrócik rewelka masz talent kobieto:tak::tak:
Sreberko machanko tradycyjne:-)
Wagnies narazie nie korzystam z pomocnje rączki ale ją doceniam i w miarę potrzeby uderzę :tak::tak:
Asiu no to czekamy na odkrywanie Twoich sekretów i buziaki dla córci :-):-)
Izabelko poratuj tym wiatrem o się zaraz rozpłynę :tak::tak:
Ataata dużo ciepełka ale takiego wewnętrznego bo zewnętrznie do przyjmnego chłodku dla Ciebie i raczej mieszkanki Twojego brzusia :tak::tak:

Reszcie babeczek ochłody i spokoju:tak::tak::-)

Asialc alez nas trzymasz w niepewnosci!!! Uchyl choc malenki rombek tej tajemnicy... A kiedy bedziesz mogla nam juz o wszystkim powiedziec?

Puchatka a moze @ obrazila sie na Ciebie na 9 miesiecy?

reklama
Do góry