reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Puchatko dziękuję, a i ja cały czas mam nadzieje, że wredota @ Cie nie odwiedzi:tak:

Asiu ale dajesz popalić!!! Nieładnie tak tyle czasu koleżanki tak trzymać w niepewności...;-) Oh te tajemnice...:-D

Dziewczynki dziękuje za trzymanie kciuków:tak:
Wrciłam już z USG, maleństwo ma sie dobrze, wszystko z nim oki, a fotki i szerszy opis badanka jest tutaj https://www.babyboom.pl/forum/grudz...zych-dzidziusiow-9411/index4.html#post1474991
Niemam siły zabardzo pisać całości, ale moge wam zdradzić że chyba jednak to nie bedzie dziewczynka...:-(;-):szok::unsure::oo2::huh::oo::laugh2:

reklama
Ataatko widziałąm twoją dzidzie,ale siuper fotki,tak ci zazdroszcze-fajowo....
Asia co za tajemnice,ja jestem bardzoc iekawa,no zdradz nam to...
Elza @ nieamsz czyli kochana bardzo dobrze..

A ja tez nie mam @,ale przyznam sie ,ze wczoraj testowałam i była tylko jedna krecha,ale testowałam popołudniu,a powinnam rano świeżymi sikami,bo jeszcze terminu @ nie było.,a @ ma przyjśc koło 21 dwa dni w tą i tamtą....czekam na @ już chyba jest na drugim piętrze....:-D;-)
Reszcie babiczek miłego popołudnia kochaniutkie...

A ja wogóle to sie nie przywitałam...HELLOOO
BYłąm od wczoraj na wsi,Matuś latał,ja browary piłam i wieczór fajowo zleciał..
Dzisiaj na mieście,,,,a potem ciocia z namiw domku byóła,Matu śpi wymęćzony...

Mam straszny mętlik w głowie z jednej strony nie czuje się na @ i jakaś część mnie chce wierzyć że to może maluśki cud z drugiej strony nie chce się nakręcać bo potem ciężko się trawi zawiedzione nadzieje test leży sobie na biurku i nie mam odwagi go zrobić chociaż pewnie i tak jest lepsza nawet przykra wiedza od całkowitej niewiedzy motam mieszam ale już sama nie wiem co robić:-:)-:)-:)-(

Puchatko kochana,ja nie wiem co ci doradzić,wsyztsko co zrobisz będize dobre...
Ja nie miałam testować,ale nie mogłam sie powstrzymać i mam negatywny wymik czyli jedna kreska....
zrób jak uważasz......nie bój się podjąć decyzjiiii:tak::-)

Puchatka ale masz silne nerwy... ja bym pewnie juz nie wytrzymala i tescior bylby zuzyty... a co do rozczarowania - doskonale to znam nie raz to przerabialam...

Ataata sliczne zdjecia dzidzi!!! Poglaskaj Twoje dziecie od ciotki z BB. No i odpocznij sobie po dzisiejszych eskapadach. A przeczytalas sobie to co wkleilam pod tym linkiem z nfz-tu?

Ewcia to widze ze ty tez w kolejce do marcowek...

Ewcia to widze ze ty tez w kolejce do marcowek...
Wagnies nom chciałoby się być w tej kolejce,ale raczej nie będę..jak już pisałam @ pewnie na drugim pietrze czeka na mnie(ja na 3) i zapewne najdzie mnie niedługooo....:szok::-(
Puchatko i co tam kobieto robisz,co wykombinowałaś???

reklama
przepraszam że sie wtryniam dziewczyny, bo pewnie bede sie starala do Was dołączyć gdzieś za rok, ale czytam Was pocichutku na bieżąco i za każdą z Was trzymam kciuki...
PUCHATKO oczywiście zrobisz jak uważasz i wiem ze boisz sie rozczarowania, ale jak @ przyjdzie też sie rozczarujesz... tymczasem robiąc test zaoszczędzisz sobie czasu na niepotrzebne stresy - od razu bedziesz wiedziała na czym stoisz... gorąco Cię pozdrawiam i trzymam kciuki...

Do góry