reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Puchatko a moze na rocznice sie uda? glowka do gory
Reniferku tu sie nie wyglupiaj i odpoczywaj!!!stresy zostaw na pozniej i opierdziel meza!!! :-)
Ewcia zdrowka zycze :-D
wszystkim milego dnia!

Izabelko co nie bardzo chce mi się wierzyć :-(

Elza dziękuję i wiesz chyba pomyślę nad HSG już we wrześniu zamiast października albo nawet listopada chyba już nie ma sensu tego odkładać :no::no: może to coś wyjaśni

Reszcie kobietek odpisze z domku bo właśnie do niego uciekam szef puścił mnie wcześniej:tak::tak:

Aha! Moja siostra to miala. Miala zabieg, potem miala przyjąć 3 zastrzyki hormonalne, odczekać do pierwszej @ i do 3 miesiecy powinna zajsc w ciaze - tak mowil gin. Siostra przyjela jeden zastrzyk czula sie po nim do bani i odmowila wziecia kolejnych. @ sie nie doczekala i poszla do gina sprawdzić co sie dzieje. A tu wyszlo, że jest w 5 tyg ciazy:laugh2:Wiec cale szczescie ze nie wziela tych pozostalych 2 bo moglaby poronic. A dzis ma już 8 letniego syna. Wiec Puchutku jak tylko masz takie podejrzenia to pedz do gina, rob zabieg i za niedlugo tulic bedziesz maleństwo;-) Jak widzisz jest to możliwe

ja wlasnie tez nie wiedzialam co to jest; jesli gin zaleca, to pewnie,ze trzeba sprobowac; moze akurat sie wyjasni i przy odpowiednim leczeniu bedzie dobrze :tak:
synek spi i spi a chce isc do tesciow z basenikiem,zeby maly sie pochlapal ;-)

reklama
Do góry