reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Helloł nocą...
Ja gadałąm z meżem przez skype,,,no i sie zagdalismy,,a to juz 24 zaraz:szok:.
Ilonko kochana bez żadnego przejmowana,kochana nie nerwuj sie,pierwszy cykl,wiem,ze byłaś już prawie pewna,ze to fasolka..ja pierwszy mój cykl starań w marcu,,,normalnie identycznie jak ty,wszystkie objawy,tempka koło 37,juz asię cieszyłąm,mowiłąm,,boże jak super,,pierwsza próba i jest fasolka,a tu @ przylazł,ja zrobiłąm 3 testy przed nią....tez podłamka,ale chwilowa,,,,trzeba wirzyć,,ILonko uda sie,ale bądź cierpliwa,,,a jutro daj znaka,,,,,,buziakuje
Wagnies a jak,trzeba miec łęb mocny,jak sie ma d...pe słabą.:-D:-D:-D
Ataatko my chyba wszystkie jesteśmy ciekawe kto cie tam trąca w tym brzuszku...głaskanko^^^^^(a to moje 5 palców u ręki:-D).

Acha zobaczcie gdzie mój mąz chce mnie zabrać...
Tropical Islands Berlin Brandenburgia: największy tropikalny park rozrywki w Europie
super fajne miejsce,,,zajefajne...

Dobranoc

reklama
Ewciu kochana gdyby nie wy załamalbym się bardziej, a z wami jest lepiej :-):-):-). Wiem,ze trzeba byc dobrej myśli ale jakiś smutek jest.... Jak tylko wroce z pracy to sie odezwę co i jak z testem :tak::tak:

Super ten park rozrywki :-):-):-):-):-):cool2::cool2::cool2:

Ilonko,ale głowa do góry przy każdym wyniku..OBIECAJ MI TO!!!!
Buziaczki,śpij smacznie...
NO Antiope mąz chce jechać z nami,ale nie wiemy kiedy,niedawno gadaliśmy,z emoze teraz jak zjedzie w sierpniu,ale Matu nie ma paska,a potem we wrześniu chcielismy,ale kurcze ja pracuje,,chyba z ena piatek,sobota...obadamy,,,juz nie moge sie doczekac tego wyjazdu
Pozabieram was wszystkeiw kieszen,pakowac sie...:-D

Witam:-):-):-)
Wlaśnie wrocilam i wpadlam was tylko przywitac:-)Jutro poczytam co tam u was i coś napisze
Dobranoc

Witajcie!!!
Ja tak na momencik po weekendzie niedospana a tu pracować trzeba w sumie było miło może dlatego że to tylko dwa dni i z jednej strony to humoerk super miałam ale z drugiej teraz mnie dopadają dołki bo się wszyscy dopytywali o dzieciaczka a ja już nie wiedziałam jak unikać tego tematu przeciez jasne że bym chciała ale co z tego skoro natura przeciw nam:-( Chętnie schowałabym się pod kocyk i przespała ten dzień:confused:

witam! zaczelismy z mezem starania o dzidzie na poczatku lipca, i od tego czasu cos dziwnego dzieje sie - a w zasadzie dzialo - z moim org., tzn. nasilajace sie bole piersi, brzucha, plecow itp., ale najbardziej zaskakujace bylo to, ze wpadlam chyba w jakis trans - nie potrafilam praktycznie otworzyc oczu, czulam tak ogromna sennosc, zmeczenie; zawsze mialam niskie cisnienie (srednio 90/60) ale nigdy nie czulam sie az tak wypluta; raz nawet zemdlalam na kilka sakund; pojawily sie zaparcia (???), stracilam smak, i zaczely mi marznac stopy; 2 dni po terminie - 19.07 - pojawila sie @, ktora trwala 1,5 dnia (standard - 3 doby,nigdy wczesniej sie nie spozniala nawet o dzien); jak minela wszystko wrocilo do normy, a nawet norme przeskoczylo, bo nagle cisnienie mi skoczylo do 120/80 (!!!); nadal pojawiaja sie klucia w podbrzuszu, a od 2 dni strasznie bola mnie znowu piersi; 4 dni temu zrobilam test ale jakis felerny byl i niczego nie wykazal
icon_sad.gif
i jeszcze jedno: czy mozliwe jest ze podczas dni plodnych nie pojawil sie sluz? mam 12 dzien cyklu a tu kompletna posucha!!!

Witam serdecznie wszystkie Staraczki, chcialam sie dolaczyc do oczekiwan , my wlasnie zaczelismy sie starac dosc dlugo odkladalismy ta decyzje mam nadzieje ze wszystko sie uda :-)
Pozdrawiam goraco z Krakowa choc leje :-(

reklama
Do góry