reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam dziewczyny :tak: niestety wredna @@ przylazla wczoraj z samego rana, najpierw bylam wkurzona, ze przyszla, a pozniej okazalo sie, ze jeszcze boli jak cholera :-( jem no-spe na kilogramy, a wieczorem do gina skocze niech mi cos da bo jak kolejna tak bolesna przyjdzie to chyba oknem wyjde :-:)-(
w sobote za to swietnie bawilismy sie ze znajomymi do 3 nad ranem :-D, bylo tak fajnie, ze w niedziele dopiero przed 16 oczeta z Kochanie otworzylismy i zaczelismy sie smiac :-D ale niestety w poniedzialek wredna @ musiala wszystko schrzanic :wściekła/y::wściekła/y:
za chwilke postaram sie nadrobic wasze posciki, a narazie sciskam mocno :tak:

reklama
Witajcie w ten słoneczny dzionek :-)

Ja tak szybciutko tylko się przywitać. Zaraz mam gości. Robię obiadek i czeka mnie lukier do zrobienia na babeczki, więc zmykam. Odezwę się wieczorkiem :-)

Miłego i spokojnego dnia :-D

Hej, jak to dobrze, ze juz koniec pracy............:-):tak:
Cos Ws od dluzszego czasu nie ma??:szok:
Naszla mnie ogromna ochota na wątróbke z cebulka, zaraz wychodze z pracy, wstapie do sklepu, kupie i sobie usmaze :-):-):-):-):-)
No dobra uciekam, moze pozniej uda nam sie poplotkowac;-);-);-);-)

Antiope - bo potem chodzę jak zombi i śpię w dzień, a potem nie mogę spać w nocy.

Beata - to dobrze, ze malutki lepiej się już czuje. Przytul go jak się obudzi od ciotki ;-)

A betka wyszła 679.09 więc jest ok :tak:

Meggie moja @ też była spożniona i baaardzo bolesna (ostatnio nospe zamieniłam na nurofen menstrual-dzialą 24h przynajmniej u mnie) do tego stopnia że jak dostałam atak bolu to musiałam sie zwolnic z pracy:( oszalec idzie:( ale co zrobic
Iwonka życze ne juytro dla Ciebie takich dwóch ślicznych jednakowych kresuniek
a co!!:) pozdrawiam wszystkich

meggie moja @ tez przyszła spożniona i baaardzo bolesna,ostatnio wymieniłam nospe na nurofen menstrual-u mnie działa 24h!
Iwonka zyczę Ci na jutro dwóch ślicznych jednakowych kresuniek a co!!pozdrawiam

no i załapałam porządnego doła odebrałam dzisiaj swój wynik PRL i całkowita załamka na poczatku był 46 przy normie do 25,5 potem brałam przez dwa miesiące bromergon 2x1 i spadła poniżej normy to miałam zmniejszona dawke do 1x 1/2 i teraz wynik jest 53:szok: krew była pobierana po spokojnym weekendzie byłam wyspana na czczo i nie po przytulankach więc ja już nie wiem poza tym przy takim wyniku to nie ma się co dziwić że staranka bez efektów w czwartek pójdę do ginka niech decyduje co dalej bo ja już nie mam siły do mojego ciała:no::no::no::-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry